Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Vitemix Sirop Multivitamine din Plante Vitaking 200ml Cod: vk1614

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Sirop gustos din extracte de plante cu vitaminele C D3 E si complex de vitamine B. Complexul de vitamine B include o serie de sapte vitamine solubile î n apa esentiale pentru organism.

Vitaminele B sunt recunoscute î n principal pentru beneficiile pe care le ofera pentru sanatatea sistemului nervos o caracteristica ce este comuna tuturor substantelor care fac parte din acest conglomerat vitaminic. Complexul de vitamine B este î nsa implicat si î n numeroase alte procese organice î n functie de tipul fiecarei vitamine. 

Vitamina B1 (tiamina)

Vitamina B1 este cunoscuta si sub denumirea de &ldquo vitamina performantei intelectuale&rdquo deoarece asigura cresterea   randamentului intelectual.

Vitamina B1 prezinta importanta î ndeosebi î n metabolismul proteinelor si al glucidelor apoi î n functionarea normala a sistemului nervos central si cu precadere a celui periferic a aparatului digestiv si a glandelor endocrine î n procesul de crestere î n absorbtia intestinala a grasimilor etc.

Vitamina B2 (riboflavina)

Vitamina B2 are un rol determinant î n procesul de fixare a fierului î n hemoglobina î n sinteza proteinelor precum si î n catabolismul lipidelor si glucidelor. Î mbunatateste vederea (creste sensibilitatea retinei) si contribuie la dezvoltarea fizica. Lipsa vitaminei B2 produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza aparitia unor boli dermatologice. Aportul insuficient determina reducerea biosintezei proteinelor. Necesarul de Vitamina B2 este mai crescut la sportivi si î n situatii de stres. Î n alimente se gaseste î mpreuna cu Vitamina B1.

Vitamina B3 (niacina)

Niacina are o legatura directa cu starea de spirit si dispozitia caci hormonii echilibrului psihic depind de actiunea acestei vitamine. Î n consecinta urmarile deficitului de niacina sunt depresiile anxietatea si lipsa de î ncredere î n fortele proprii. Nici o alta vitamina si nici o alta substanta nutritiva implicata î n metabolism nu patrunde atâ t de profund î n zona limitrofa dintre trup si suflet. Î n aceasta consta unicitatea fascinanta a acestei vitamine.

Vitamina B5 (acid pantotenic)

Vitamina B5 a fost numit astfel dupa cuvâ ntul grecesc " pantoten" ce semnifica " peste tot" . Î n natura acest acid este omniprezent. Î n grupa vitaminelor solubile î n apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme vitamina B5 este cea care ajunge î n tesuturile animalelor ce le consuma mai ales î n ficat si oua.

Acidul pantotenic este un component important al coenzimei A o substanta care printre altele ajuta organismul sa elimine toxinele provenite din insecticide medicamente etc. Vitamina B5 este indispensabila activitatii celulare.

Vitamina B6 (piridoxina)

Vitamina B6 are multiple roluri prin faptul ca activeaza unele enzime. Participa la metabolismul aminoacizilor al acizilor grasi esentiali si al fierului. 

Este absolut indispensabila formarii anticorpilor si a hematiilor (globulelor rosii). Deoarece are un rol important î n metabolismul aminoacizilor necesitatea utilizarii este î n raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 î n organism. 

Lipsa acestei vitamine afecteza structura si functionarea normala a tesutului muscular. Observatiile clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie î n mare masura la atenuarea tensiunii nervoase a durerii asociate ciclului menstrual si la ameliorarea situatiei de greata. Este necesara pentru fixarea vitaminei B12. 

Vitamina B12 ( cianocobalamina)

Vitamina B12 amelioreaza irascibilitatea si contribuie la î mbunatatirea capacitatii de concentrare de memorare si de pastrare a echilibrului psihic. De asemenea constituie un aliat pretios î n mentinerea acuitatii simtului tactil si auditiv î n perceptia durerii si î n echilibru.

Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pâ na î n prezent. Joaca un rol decisiv î n formarea epiteliului nervilor (numit î nvelis de mielina î ntrucâ t este constituit din proteina numita mielina) deficitul lui cronic provoaca distrugerea ireversibila a nervilor.

Acidul folic

Acidul folic intervine î n functiile sistemului nervos câ t si cele ale sistemului hematopoietic.

Prezenta acidului folic î n organism ofera protectie î mpotriva parazitilor intestinali confera pielii un aspect sanatos mareste lactatia are efect analgezic preî ntâ mpina deficientele de nastere si actioneaza preventiv î mpotriva anemiei.

Vitamina C

Vitamina C este un antioxidant puternic unul dintre cele mai populare vitamine. Popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii î n mentinerea sanatatii si capacitatii de a revigora organismul. Ca participant la hidroxilare vitamina C este necesara la producerea de colagen î n tesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente î n î ntreg organismul asigurâ ndu-i acestuia o structura stabila dar flexibila. Unele tesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen î n continut î n special pielea membranele mucoase dintii si oasele.

Nici un organ nu face rezerve de ascorbat ca functie principala a sa asa ca organismul ramâ ne foarte repede fara aceasta substanta daca nu exista un aport continuu care sa fie absorbit prin sistemul digestiv.

Vitamina D

Vitamina D este produsa î n piele dupa expunerea la lumina ultravioleta B din sursele solare sau artificiale si apare î n mod natural î ntr-o gama mica de alimente. Câ nd este sintetizata î n rinichi calcitriolul circula ca si hormon reglementâ nd printre altele concentratia de calciu si fosfat î n sâ nge promovâ nd mineralizarea sanatoasa cresterea si remodelarea.

Insuficienta de vitamina D poate duce la oase subtiri fragile sau deformate î n timp ce suficienta previne rahitismul la copii osteomalacia la adulti si î mpreuna cu calciul ajuta la protejarea oamenilor î n vâ rsta care au osteoporoza.

Vitamina D moduleaza de asemenea functiile neuromusculare si reduce inflamatiile. Este esentiala î n mentinerea sanatatii oaselor si dintilor asista sistemul imunitar contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a organismului.

Vitamina E

Vitamina E este importanta î n mod special pentru protejarea celulelor sâ ngelui sistemului nervos muschilor scheletici si retinei ochiului î mpotriva radicalilor liberi. De asemenea vitamina E intervine favorabil î n reproducere î n asigurarea functionarii normale a glandelor sexuale si a celor endocrine.

EXTRACT DE GERMENI DE GRÂ U

GermeniBagajul micronutritional a 3 litrii de suc de grâ u verde î ncoltit organic este echivalent cu cel a peste 70 Kg de legume de gradina cultivate î n conditii bio. Cercetarile ulterioare au confirmat cu prisosinta acest fapt ba mai mult multi medici au dezvoltat studii si observatii clinice î n vederea elucidarii limitelor potentialului terapeutic al acestui miraculos aliment. Multe concluzii au depasit asteptarile.

Extractul de grâ u verde î ncoltit beneficiaza de o compozitie micronutritionala de invidiat. Astfel î n el se gasesc:

  • Numeroase minerale î ntre care mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul magneziul calciul potasiul fosforul clorul sulful zincul manganul cobaltul cuprul si iodul.
  • Aminoacizi antioxidanti enzime si fitohormoni.
  • Vitamine dintre care mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decâ t î n morcov) ca si precursori ai vitaminei A vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina) vitaminele C (mai multa decâ t î n citrice) E K D si PP.
  • Cantitati impresionante de clorofila.

FRUCTE DE MACES:

MaceseMacesaele contin de 50 de ori mai multa vitamina C decâ t citricele si de 200 de ori mai multa decâ t merele. Pe lâ nga vitamina C macesele sunt surse excelente de vitamina A B1 B2 B3 K.

Î mbunatatesc activitatea sistemului imunitar si î ntaresc epiteliile respiratorii ajutâ ndu-le sa-ti exercite rolul de bariera î n fata microorganismelor infectioase.    

De asemenea este benefic î n perioadele de suprasolicitare fizica si efort intelectual anxietate nevroza î n convalescenta dupa boli infectioase raceli febra î n diferite forme de avitaminoza pentru stimularea poftei de mâ ncare si cresterea rezistentei organismului. 

Prin continutul lor de proteine vegetale si vitamine macesele î ntaresc imunitatea si confera rezistenta î n fata infectiilor fiind utile si copiilor care au un sistem imunitar sensibil. 

EXTRACT DE MORCOVI

src=http://www.vitaking.ro/images/webshop/morcovi.jpgMorcovii sunt benefici î n caz de anemie simpla cand corpul sufera o scadere a nivelului de hemoglobina din celulele rosii. Morcovii au proprietatea de a stimula producerea de hemoglobina.

Contin luteina un atioxidant capabil sa protejeze retina si sa î ncetineasca degenerescenta maculara.

Avâ nd un continut bogat de vitamine (A C E) si saruri minerale (fier magneziu calciu potasiu fosfor sodiu) morcovul este utilizat î n tratamentul dermatitelor eczmelor psoriazisului ridurilor si a pielii uscate si revitalizeaza principalele tesaturi ale pielii. S-a demonstrat si efectul benefic al morcovului asupra circulatiei sangvine si suportul î n tensiunea musculara. Se considera la fel de util si pentru tratarea hipertensiunii arteriale si a neurasteniei.

VITEMIX - SIROP MULTIVITAMINE DIN PLANTE
Ingrediente active pentru o lingura (15ml) Notificare: SNPMAPS AA9887/2016
DENUMIRE CANTITATE %VNR
Vitamina B1 0 86 mg 78
Vitamina B2 1 2 mg 85
Vitamina B3 13 05 mg 81
Vitamina B5 6 mg 100
Vitamina B6 1 22 mg 87
Acid folic 150 mcg 75
Vitamina B12 1 43 mcg 57
Vitamina C 45 mg 56
Vitamina D3 7 5 mcg 150
Vitamina E 6 7mg 31
Beta-caroten 250 mcg 31
Extract din fructe de Maces 7 5 mg **
Extract de morcov 7 5 mg **
Extract din germeni de Grâ u 75 mg **
Mod de utilizare: o lingura = 15 ml î nainte de masa. Se poate consuma ca atare sau diluat î n apa sau suc de fructe. A se agita î nainte de utilizare. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma î n maximum 30 de zile.
Ingrediente: fructoza apa demineralizata suc concentrat de mere (Malus domestica) extract hidroglicerinic 2:1 din germeni de Grâ u (Triticum aestivum) Vitamina C/acid ascorbic acidifiant: acid lactic conservant: sorbat de potasiu Vitamina E/DL-alfa acetat tocoferil Vitamina B3/nicotinamida extract uscat 5:1 din radacina de Morcov (Daucus carota)* extract uscat 15-20:1 din fructe de Maces  (Rosa canina)* Vitamina B5/pantotenat de calciu beta-caroten Vitamina B6/clorohidrat de piridoxina Vitamina B2/riboflavina Vitamina B1/clorhidrat de tiamina Vitamina D3 (colecalciferol) Vitamina B12/cianocobalamina. (*î n baza de maltodextrina).
Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu î nlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata. sanatos. A se pastra la temperatura camerei la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la î ndemâ na si la vederea copiilor mici!

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • In Cluj-Napoca, transportul este 12 lei.

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review