TRINITY - aparat SHR OPT + YAG + RF fracționată(BLS-ML400)

Livrare gratuita la comenzile de peste 450 lei
54.890,00 Lei

 • La comanda
 • Cumpara acum
 • Stare

  Nou

 • Garantie

  Certificat de garanție 24 luni, Cu factură

 • Livrare

  Romania - Curier rapid - 20,00 Lei

 • Estimat livrare:

  Luni, 17 Aug.

 • Politica retur

  Acest produs poate fi returnat in 7 zile

 • Plata

  • Ramburs
  • Avans
  • Detalii: Se percepe un avans de 40% din valoarea produsului.
 • Numar articol

  208020098. Vezi produse asemanatoare.

 • Descriere


  LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)
  Aparat multifuncțional SHR OPT + YAG laser + RF fracționată
  Aveți nevoie doar de un singur aparat pentru a îndeplini nevoile clienților dumneavoastră:  TRINITY, sistemul 3 în 1 cu care se pot efectua mai multe tratamente:
  Manipul SHR OPT:
  epilare definitivă
  rejuvenarea pielii
  îndepărtarea petelor pigmentare
  tratarea capilarelor sparte
  tratarea acneei
  Manipul Q switched Nd:YAG laser
  îndepărtarea tatuajelor
  îndepărtarea micropigmentării sprâncenelor
  rejuvenare facială cu cremă carbon
  eliminarea onicomicozei (ciuperca unghiilor)
  Manipul RF fracționată
  eliminarea ridurilor
  ameliorarea aspectului vergeturilor
  Caracteristici:
  ecran pliabil, touchscreen color
  tratamente rapide, frecvență până la 10Hz
  nedureros: tehnologia avansată de fluorescență (AWT – Advanced Fluorescence Technology) utilizează energie redusă și egală. Elimină apa din zona tratată, astfel tratamentul va fi nedureros.
  3 manipuli diferiți pentru tratamente diferite
  potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea bronzată
  software ușor de utilizat, setarea parametrilor este simplă
  impulsuri rapide de 1-10 secunde, tratarea instantă a zonelor mai mari prin mișcarea continuă a manipulului
  design profesional al structurii interioare a manipulilor: prelungirea semnificativă a duratei de viață a lămpii Xenon, eficiență crescută față de manipulii tradiționali de pe piață
  conectori "plug and play" ("conectați și utilizați") ai manipulilor importați din Germania: aparate fiabile și de lungă durată capabile pentru o funcționare continuă - ideal pentru clinici / saloane unde se lucrează mai multe ore pe zi fără pauze
  condensatoarele din Japonia asigură o ieșire energetică stabilă și fiabilă
  sistem de alarmă pentru fluxul de apă și temperatura apei: aparatul se oprește automat în caz de risc
  sistemul de răcire face tratamentele sigure și confortabile pentru clienți
  DESPRE TEHNOLOGIA SHR
  SHR este abrevierea expresiei "Super Hair Removal". Dezvoltatorii i-au dat acest nume, deoarece acesta este cel mai eficient mod pentru a scăpa de părul nedorit. Această metodă combină avantajele tehnologiei laserului și a luminii pulsate (IPL). Este mai rapid, mai puțin dureros și mai eficient decât alte tehnologii IPL, laser sau E-light. Tratamentele sunt mai confortabile decât metodele tradiționale, iar pielea este mai protejată.
  Încălzire treptată
  Ceea ce face tehnologia specială este repetarea înaltă a impulsurilor cu o energie scăzută. În loc să efectuăm impulsuri de mare putere pe firele de păr pe care dorim să le tratăm, tehnologia încălzește treptat foliculii de păr astfel încât să nu cauzeze nici un disconfort. Putem obține eficacitate maximă fără a deterioara suprafața pielii. Tehnologia SHR combină această metodă treptată cu mecanismul de răcire, astfel tratamentul este într-adevăr confortabil cu eficiență maximă. Nu este necesară ameliorarea durerii.
  Tehnologie In-Motion pentru tratamente rapide
  SHR-ul utilizează tehnologia In-Motion, ceea ce înseamnă mișcarea continuă a manipulului. Manipulul nu se mută secvențial de pe o suprafață pe alta, ci se trage în mod constant și lent, astfel tratamentul este mai rapid și mai confortabil. Cu ajutorul tehnologiei In-Motion, se pot evita omiterea unor zone de tratament, astfel nu vor rămâne pete de păr după tratament, deoarece prin mișcarea continuă a manipulului nu vor fi zone omise accidental.
  Tehnologie AFT integrată
  AFT (Advanced Fluorescence Technology) oferă o producție de energie scăzută și uniformă într-o manieră precis controlată. Lungimile de undă de 950-1200nm sunt tăiate, deoarece aici conținutul de apă al pielii devine un absorbant dominant, care provoacă disconfort la nivelul pielii. Fiindcă scopul este ca în timpul epilării lumina să ajungă în foliculul de păr, și apa să nu absoarbă energia iradiată, tăierea acestor lungimi de undă face ca tratamentele să fie mai sigure și mai confortabile.
  Frecvență mai mare
  Frecvența între 1-10Hz crează o serie de impulsuri super rapide.
  SHR ca metodă de îndepărtare a părului fără durere
  Această metodă de epilare definitivă este aproape fără durere. Dacă o aplicăm pe o zonă a corpului care este acoperită de mai multe fire de păr, se poate simți pulsarea luminii și o anumită căldură. Pișcăturile ușoare și senzația neplăcută, care se simt în timpul tratamentului cu laser și IPL, nu vor apărea când se utilizează metoda SHR. Ca și la alte metode de epilare definitivă, și la SHR trebuie aplicat un strat subțire de gel de contact, acest lucru permite răcirea zonei tratate. Metoda SHR poate fi efectuată pe tot corpul, cu excepția zonei aflate în imediata apropriere a ochilor.
  Cu tehnologia SHR pot fi tratate toate tipurile de păr și piele
  Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului prin laser și IPL, tehnologia SHR are un mare avantaj: culoarea părului și a pielii nu joacă un rol atât de important. În timp ce la metodele mai vechi au fost necesare o piele deschisă la culoare și păr mai închis ca tratamentul să fie de succes, la metoda SHR nu există astfel de reguli stricte. Desigur, cel mai bun rezultat va apărea în cazul combinației pielii deschise și părului închis, însă tehnologia SHR nu depinde numai de nivelul de melanină, ci și de conținutul de proteine din celulele stem. Prin urmare, nu va fi dificil tratarea clienților cu piele mai închisă și păr mai deschis.
  DESPRE TEHNOLOGIA Q SWITCHED ND:YAG LASER
  Tehnologia laserului neodim:ytriu-aluminiu-granat cu comutare Q (Q switched Nd:YAG laser) a îmbunătățit considerabil îndepărtarea tatuajelor.
  Tratamentul cu laser al tatuajelor se bazează pe principiul fototermolizei selective. Aparatul emite lumină laser cu energie ridicată, care este absorbită de către particulele de cerneală. Majoritatea acestor particule de cerneală se împart în particule mici (nanoparticule) și se elimină din organism într-un mod natural prin sistemul limfatic. Datorită faptului că țesutul normal nu absoarbe lumina laserului de 1064nm, cadrul celular se menține complet, astfel nu vor rămâne cicatrici. Deoarece îndepărtarea cu laser a particulelor de cerneală nu afectează țesuturile normale, nu vor apărea complicații postoperatorii, prin urmare siguranța clientului este garantată.
  Laserul Q switched Nd:YAG este cunoscut pentru efectul său special, sterilizator și facilitator a diviziunii matricei celulare. În industria cosmetică onicomicoza este o leziune încăpățânată, care se poate trata extrem de eficient cu lumina laserului. Este cea mai eficientă metodă care nu necesită medicamente.
  DESPRE TEHNOLOGIA RF FRACȚIONATĂ
  Radiofrecvența
  Radiofrecvența constă din unde electromagnetice emise. În domeniul frumuseții aceste unde sunt aplicate pe corp pentru a transmite energie și căldură adânc în piele fără ca epiderma să fie afectată. Tratamentele cu radiofrecvență au multe efecte biologice benefice asupra țesutului tratat; se accelerează procesul metabolic al pielii, toxinele acumulate se golesc, în plus, se pot stimula procesele fiziologice încetinite, cum ar fi producția de elastină și colagen. Radiofrecvența încălzește celulele adipoase, astfel pereții celulelor se deschid și grăsimea trece în țesutul conjunctiv. Datorită încălzirii, grăsimea ajunge în circulația limfatică, care în perioada ulterioară se elimină prin sistemul urinar. Ca rezultat, se reduc depozitele de grăsime și celulită în zona tratată.
  Radiofrecvența fracționată
  Manipulul fracționat permite o distribuție mai uniformă și mai densă a energiei. În timpul radiofrecvenței bipolare, efectul electric este generat între doi poli, astfel își face efectul în straturile mai profunde ale pielii, într-o zonă focalizată. În cazul radiofrecvenței multipolare, efectul multipolar pătrunde în mai multe zone, însă acest efect este unul superficial. Radiofrecvența fracționată constă din mai multe radiofrecvențe bipolare într-un singur manipul, astfel combină beneficiile radiofrecvenței bipolare și multipolare, pătrunde adânc și afectează o zonă mai mare. Radiofrecvența fracționată (cunoscută și ca RF matrix) este o nouă direcție a tehnologiei radiofrecvenței, care oferă un tratament non-invaziv mai intens cu rezultate remarcabile.
  Detalii tehnice:
  - lungime de undă SHR OPT: 430nm/1200nm; 480nm/1200nm; 530nm/1200nm; 560nm/1200nm; 640nm/1200nm
  - densitate energie: 1-50J/cm²
  - rata de repetiție a impulsurilor: 1-10Hz
  - lungime de undă YAG laser: 532nm/1064nm/1320nm
  - energie YAG laser: până la 1500mJ
  - RF fracționată: 10MHz
  - capete pentru RF fracționată: 20 nm, 30 nm, 35 nm
  - sistem de răcire aparat: cu cristale + ventilație
  - sistem de răcire manipuli: circuit închis cu apă
  - alimentare: AC 220V, 50Hz
  - putere: 3500W

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 •  
 • Raporteaza produsul
 •  
 • Întreabă vânzătorul
Inapoi sus