Cautare avansata
1 / 2

Tratamente Oncologice Cuba / Hebertrans / Vidatox / Vimang

100,00 Lei
 • Suna Adresa de email a vanzatorului
 • Stare

 • Livrare

  Bucuresti - Predare personală;

 • Estimat livrare:

  Luni, 6 Apr.

 • Politica retur

  Produsul nu se poate returna

 • Plata
  • La predare
 • Numar articol

  208590745

 • Descriere

  Avem acum contract cu Servicios Medicos Cubanos si cu Clinica La Pradera Havana.
  In acest context putem aduce la cerere orice medicament sau vaccin care Cuba il comercializeaza cu conditia ca cei interesati sa ma contacteze si sa trimitem examenele medicale care le aveti de aici din Romania pentru a fi studiate de echipa de oncologi din Cuba si apoi in functie de rezultate si de analiza lor sa se urmeze tratamentul prescris de catre ei, ma refer la cei care pot fi compatibili cu vaccinurile produse de catre ei.
  Dupa aceasta pacientului ii se pot comanda produsele ( in cazul vaccinelor care sunt mai scumpe trebuie platit avans de 50%. Atentie, cel mai ieftin si folosit de catre ei este HEBERTRANS ( FACTOR DE TRANSFER UMAN) care este folosit in toate tipurile de cancer , restul care sunt vaccinuri tinta pentru plamani sau creier tratamentul poate ajunge incepand de la 14.000 de euro pana la 21.000 eruo ).
  De asemenea dupa rezultatul din parteaechipei de oncologi din Cuba in functie de compatibilitatea pacientului, daca dorinta pacientului este de a calatori in Cuba se pot face rezervarile la clinica La pradera si de asemeenea asistenta in obtinerea vizei pentru Cuba, a biletelor de transport aerian si asigurarilor de calatorie, servicii de ghid, traducator si interpret pentru cei interesati sa obtina tratamentele medicale in clinicile cubaneze.
  Dupa caz, obtinerea tratamentului necesar in regim ambulatoriu pentru a fi administrat in tara asigurand transportul in conditii optime si sigure.
  In Romania colaboram cu 2 clinici in Ilfov si Bucuresti unde se pot administra Vaccinurile in cazul in care pacientul nu este deplasabil.
  Aceste tratamente sunt compuse din urmatoarele produse:

  VIDATOX - CEL MAI FOLOSIT PRODUS NATURAL IMPOTRIVA CANCERULUI SI EFECTELOR LUI SECUNDARE

  VIMANG - cel mai puternic antioxidant impotriva cancerului

  HEBRETRANS VACCIN UNIVERSAL CANCER SI ALTE BOLI IMPORTANTE CUM AR FI DIABET, HERPES, HEPATITA, ETC, FARA EFECTE SECUNDARE SAU REACTII ADVERSE FIIND UN PRODUS NATURAL

  VAXIRA (RACOTUMOMAB) - PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA- VACCIN CONTRA CANCERULUI DE PLAMANI CU CELULE MARI APARUT PE BAZA CREARII UNUI ANTICORP SECUNDAR CONTRA ALTUIA.

  CIMAVAX EGF - PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA-VACCIN RECOMANDAT PACIENTILOR CU CANCER PULMONAR IN CELULE MARI IN STADII AVANSATE (IIIb/IV)

  CIMAHER (NIMOTUZUMAB) - PRET LA CERERE SI IN FUNCTIE DE DOZELE PROPUSE DE SPECIALISTII DIN CUBA-VACCINUL ARE IN COMPONENTA UN ANTICORP MONOCLONAL CARE INHIBA CRESTEREA TUNORII SI ESTE EFICIENT IN TRATAMENTUL TUMORILOR CAPULUI , GATULUI , TUMORI FARINGIENE, CREIER, ESOFAG SI ALTELE.

  Vaccinuri le pot aduce la cerere in maxim 7 zile dupa plata avansului. Facem tot posibilul sa avem Hebertransul in stoc fiind un vaccin mai ieftin pentru al administra de urgenta pentru cei care au nevoie. Acum avem 3 tratamente cu Hebertrans pe stoc. Pentru pensionari putem obtine alte preturi.

  Exista si tratamente pentru Diabet, Herpes, Hepatita, etc , Vezi Hebertrans, Herberprot-P 75

  Informatii puteti studia aici:  Nu garantez pentru produsele cumparate prin alti vanzatori. Noi le aducem doaar la cerere, personal din Cuba cu avion , refrigerate si netrecute prin razeX.

 • Adauga anunt gratuit Ai un produs de vanzare in aceasta categorie?

  Adauga anunt
 •  
 • Raporteaza produsul
 •  
 •  
Inapoi sus