Trambulina Sportmann ECO 366cm

Trambulina Sportmann ECO 366cm

1.599,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Distractia pe trambulina este mult mai sigura datorita utilizarii materialelor de inalta calitate si a protectiei sub forma unei plase protectoare si a protectiei care protejeaza arcurile. Trei perechi de picioare in sistem "U" fac trambulina foarte stabila in timpul utilizarii.
  Plasa de protectie cu o inaltime de 180 cm  si o intrare cu fermoar nu permit sarirea accidentala in afara trambulinei. Elasticitatea salturilor este sustinuta de 72   de arcuri galvanizate. Salteaua de sarituri este fabricata din material gros si rezistent la intemperii.
  Inaltimea cadrului trambulinei este de numai 80 cm , scara, inclusa in set, find astfel usor de folosit. Trambulina detine certificatele de siguranta TUV-GS  corespunzatoare. Descriere tehnica: Suprafata de sarit cu protectie UV - groasa si rezistenta la conditiile meteorologice Plasa de siguranta si intrarea cu fermoar impiedica sarirea accidentala in afara trambulinei Greutatea maxima admisa a utilizatorului: 180 kg Plasa robusta din PE Constructia este realizata din otel galvanizat Picioare din otel zincat in sistemul U - 4 perechi 72 de arcuri galvanizate care strang suprafata de sarit Capac dublu-strat (PVC + PE) care acopera arcurile Certificatul de securitate TUV-GS Diametrul trambulinei: 360cm Inaltimea cadrului: 80 cm Inaltimea plasei de siguranta 180 cm Diametrul picioarelor: 38 mm Diametrul stalpilor: 25 mm Greutate: 56 kg 2 COLETE

 • Review-uri

  din 4
  amitasagita248 (100% / 7)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  AMABILI PROFESIONISTI PPROMPTITUDINE

  * * 3 din 5 Achizitie verificata

  lumy24morar57285 (0% / 0)
  * * 5 din 5

  Mulțumim frumos pentru trambulina este foarte buna !!! Își merita banii !!Este foarte mare și spațioasă , materiale sunt de calitate !! Atât copii cât și cei mari suntem incantati de ea ..

Inapoi sus