THE SOCIAL NETWORK [DVD] [2010]

THE SOCIAL NETWORK [DVD] [2010]

19,90 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Reteaua de Socializare/ The Social Network prezinta modul in care a luat fiinta si a evoluat una dintre cele mai populare retele de socializare de pe glob: Facebook. In anul 2004, un student in anul II la prestigioasa universitate Harvard pe nume Mark Zuckerberg a avut ideea geniala de a pune bazele unei retele sociale inchise, care sa ii reuneasca pe toti discipolii respectivei institutii de invatamant superior.

  Dupa doi ani, reteaua Facebook s-a extins si i-a inglobat pe studentii altor universitati, iar in iunie 2010 a reusit performanta de a fi frecventata de aproximativ 540 milioane de persoane in fiecare luna. Oricat ar parea de bizar, la originea acestei adevarate senzatii din domeniul internetului a stat o idee nascuta intr-o camera de camin in mintea studentilor Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin si Sean Parker, care s-au transformat in mai putin de 6 ani in miliardari in dolari.

  Reteaua de Socializare/ The Social Network  este partial bazat pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" scrisa de Ben Mezrich.

  Vezi si: Descriere IMDb, Trailer

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus