Cautare avansata
 • Tobacco Vanille de Tom Ford este un parfum Oriental Condimentat unisex. Tobacco Vanille a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt frunze de tutun si note condimentate; notele de mijloc sunt boabe de tonka, floare de tabac, vanilie si cacao; Notele de baza sunt fructe uscate si note lemnoase.
  
  Este un parfum absolut senzational, cu miros de pipa neaprinsa, plus o vanilie usor amaruie. Nu este nici prea masculin, nici prea feminin, existand un echilibru perfect intre tabac si vanilie, mai regasindu-se discret si alte note de condimente. Il vad purtat atat de un barbat imbracat la patru ace cu black tie,cat si de o femeie sofisticata, poate nu foarte tanara insa perfect pedanta, poate o directoare. Mirosul general al parfumului degaja caldura, blandete, nu este nimic strident in el, nimic ce sa sugereze vulgaritate sau indrazneala (in sensul negativ).
  
  ATENTIE!!!
  
  Poza principala a produsului este reala.
  
  Produsul este varianta TESTER nu este sigilat, cutia produsului este cea din imagine.
  
  Sunt produsele expuse in magazine pentru testare pe ele fiind afisat "NOT FOR SALE" *


  ATENTIE: Orice retur de produs se plateste de catre cumparator, fara exceptie!! De asemenea, la returul contravalorii produsului, se opresc 12 lei, pentru coletele trimise prin posta si 15 lei pentru coletele trimise prin curier, indiferent daca acestea au avut trecuta LIVRARE GRATUITA sau nu!

Inapoi sus