Tastatura smart TV Philips cu functie telecomanda, compatibila si cu PC si STB

Tastatura smart TV Philips cu functie telecomanda, compatibila si cu PC si STB

130,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Caracteristici produs

  Tastatura multimedia 4 in 1 Thomson este special conceputa sa fie folosita impreuna cu televizoarele Philips sau cu alte dispozitive cum ar fi decodoarele TV, DVD playere sau amplificatoare audio ori PC

  Tastatura functioneaza in doua moduri, cel standard si in modul de telecomanda. Ea se conecteaza la televizor in 2 moduri, prin infrarosu sau cu ajutorul unui mic reciver USB, inclus standard in pachet.
  Fiind o tastatura multimedia ea este echipata cu taste dedicate ce permit deschiderea rapida a unor aplicatii si cu un trackpad ce tine loc de mouse.
  Ea este capabila sa "invete" diverse coduri de la alte telecomenzi, in cazul in care doriti sa renuntati la ele.
  Pentru a creste confortul in utilizare,inginerii de la Thomson au dotat tastatura cu LED-uri indicatoare pentru a sti ce dispozitiv este comandat, taste colorate pentru TV, STB, DVD, PC si alte functii cum ar fi teletextul. Ea mai dispune de taste iluminate pentru comenziile TV, cum ar fi volum+ si - sau cele cu care se schimba canalul.

  Alimentarea tastaturii se face cu ajutorul a 2 baterii AAA.
  Pentru a creste autonomia de functionare tastatura dispunde de un buton On/Off si posibilitatea de a dezactiva trackpadul sau conexiunea cu receiverul USB.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus