Sursă ridicătoare de tensiune reglabilă 9-30V Pololu U3V50AHV

Sursă ridicătoare de tensiune reglabilă 9-30V Pololu U3V50AHV

84,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Caracteristici tehnice: Tensiune de intrare: 2.9V - Vout; Tensiune de ieșire ajustabilă: 9V - 30V; Curent de intrare maxim: 5A; Protecţie la alimentare inversă, supracurent, supratemperatură (165°C) și subtensiune; Eficienţă: 80% - 95%, în funcţie de punctul de funcţionare; Curent de scurgere în gol maxim: 30mA (în anumite condiţii, poate scădea sub 1mA); Curent maxim de scurgere în gol în mod shutdown: 1mA; Dimensiuni: 48 x 15 x 10.5 mm. ATENŢIE! Tensiunea de intrare nu trebuie să fie mai mare decât cea de ieșire dorită. Acest produs reprezintă o sursă ridicătoare de tensiune, reglabilă, ce vă poate oferi o tensiune de ieșire între 9V și 30V. Curentul maxim de intrare este de 5A, iar tensiunea de intrare trebuie să fie mai mare de 2.9V și NU mai mare de tensiunea de ieșire dorită. Reglarea se poate dace dintr-un potenţiometru. Sursa de tensiune vă poate ajuta într-o gamă largă de proiecte ce au nevoie de ridicarea tensiunii, astfel ne mai fiind nevoit să folosiţi mai multe surse de alimentare. De exemplu, puteţi alimenta circuite ce funcţionează la 12V dintr-o sursă de tensiune de 5V. Pentru mai multe detalii, consultaţi pagina producătorului.

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus