Sursă Reglabilă Coborâtoare cu Ecran LCD

Sursă Reglabilă Coborâtoare cu Ecran LCD

49,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Caracteristici tehnice: Tensiune de intrare: 6 - 32V DC; Tensiune de ieșire: 1.5V - 32V; Curent maxim de ieșire suportat: 5A; Curent maxim de ieșire recomandat: 4.5 A; Curent maxim de ieșire suportat fără ventilator: 3 A; Putere maximă de ieșire: 75 W; Putere maximă de ieșire recomandată: 50 W; Temperatură de operare: -20 ~ +70 grade Celsius; Frecvenţă de operare: 180 kHz; Eficienţă: până la 96%; Protecţie la scurcircuit: DA, limitare cu curent constant; Protecţie la supra-temperatură; Protecţie la alimentare inversă. Dimensiuni: 65.6 x 40 x 25 mm; Masă: 77 grame. Moduri de funcţionare: Mod F-0: afișare tensiune de ieșire; Mod F-1: afișare tensiune de intrare; Mod F-2: afișare alternativă tensiune de intrare și de ieșire; Mod USB: afișare tensiune de ieșire USB și oprire/pornire USB. Sursa de tensiune poate avea mai multe destinaţii, cum ar fi folosirea ei simplă ca sursă coborâtoare de tensiune, folosirea ca încărcător de acumulatori (Atenţie: trebuie adăugată o diodă pe ieșire pentru a evita întoarcerea curentului în acumulator), folosirea ca driver de LED-uri sau ca alimentator pentru dispozitive pe USB. Atenţie! În cazul în care observaţi că măsurătorile afișate pe ecran nu sunt corecte, sursa de tensiune trebuie calibrată. Metodă calibrare: Tensiune: Pornind cu sursa de tensiune oprită, ţineţi apăsat butonul SET, sursa va porni și ecranul va lumina intermitent; în acest moment, trebuie să nu mai apăsaţi pe buton. Pentru modificarea tensiunii afișate, trebuie să apăsaţi butonul SET pentru incrementare și butonul OK pentru decrementare. Dupa terminarea calibrării, trebuie să așteptaţi două secunde și valoarea va fi automat salvată. În acest moment puteţi opri sursa de tensiune. Curent: Pornind cu sursa de tensiune oprită, ţineţi apăsat butonul OK , sursa va porni și ecranul va lumina intermitent; în acest moment, trebuie să nu mai apăsaţi pe buton. Pentru modificarea intensităţii afișate, trebuie să apăsaţi butonul SET pentru incrementare și butonul OK pentru decrementare. Dupa terminarea calibrării, trebuie să așteptaţi două secunde și valoarea va fi automat salvată. În acest moment puteţi opri sursa de tensiune. Atenţie: Pentru a vă asigura că dispozitivele sunt alimentate corect la mufa USB, vă rugăm să verificaţi înainte de conectare tensiunea dată de port. Pachetul contine:  - Sursa Reglabilă Coborâtoare cu Ecran LCD;  - radiator;  - carcasa.  Coolerul din imagine nu este inclus.

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Review-uri
  din 10
  nelu_ion (100% / 42)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  OK

  fadgyas_cs (100% / 57)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Multumesc,firma serioasa,si livrarea rapida.

  valli_v_b (100% / 30)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Produsul Corespunde iar livrarea a fost prompta.

Inapoi sus