Senzor PIR în Miniatură HC-SR505

Senzor PIR în Miniatură HC-SR505

8,79 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Caracteristici tehnice: Tensiune de alimentare: 4.5-20V Curent pasiv: <60uA Output: High 3.3V / Low 0V Trigger : reusable trigger (default) Delay: 8s +/- 30% Dimensiuni: 10 x 23mm Distanţă: 3 metri Temperatură: între -20 si +80 grade Instrucţiuni de utilizare: Modulul este ușor de utilizat deoarece trebuie utilizat un singur pin digital pentru a detecta prezenta sau nu. Atunci când se detectează prezenta umana, modulul returnează 3.3 V pe pin-ul de ieșire "OUT". Pentru a citi datele, vom utiliza comanda "digitalRead( pin ); ". De asemenea, nu uitaţi să declaraţi pin-ul ca fiind de intrare( "pinMode(pin, INPUT);" ). Alimentarea se face utilizând cei doi pini " + " și  " -  ". ATENŢIE!!!  Nu inversaţi polaritatea deoarece riscaţi să stricaţi produsul, deoarece nu are protecţie la polaritate inversă.

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Review-uri
  din 1
  gabi_hsed (100% / 150)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  ok

Inapoi sus