Cautare avansata
 • Intel QuadCore Xeon E5450 3,0 GHz (putin peste Q9650) doar pentru chipseturi P, G, 965, etc

  Pentru placile de baza care NU suporta acest procesor (chipset-uri X sau Q) recomand Intel Core 2 Quad Q9550 2,83 GHz rev 2 (stepping SLB8V). functioneaza pe orice placa, producator si chipset (Chipset G, P, Q si X) inclusiv branduri, fara limitari. Vizitati pagina de produs a acestuia: http://www.okazii.ro/componente-computere/procesor/procesor-q9550-core-2-quad-2-83ghz-fsb-1333mhz-12mb-cache-skt-lga775-pasta-termo-a177139763

  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

  GRATUIT impreuna cu procesorul cele mai complete servicii:

  - Procesorul poate fi returnat in 10 zile de la data livrarii, primiti toti banii inapoi!
  - GARANTIE 12 luni

  - MODARE in 775, aplic adaptorul 771 - 775 (acesta este o folie autoadeziva de 0,08mm care faciliteaza utilizarea pe socket 775 si are rolul de a inversa doi pini)
  - FULLY MODDED - SE INSTALEAZA FARA MODIFICARI LA SOCKET-UL PLACII DE BAZA (nu este necesara taierea ghidajelor din socket si nu riscati avarierea placii sau pierderea garantiei acesteia)
  - PASTA termoconductoare (plic 0,5gr).

  - LIVRARE prin Fan Courier, DPD sau Posta Romana cumparatorilor din alte orase.

  - Ultima versiune de BIOS cu suport XEON pentru placa dvs (BIOS modat de catre mine, nu descarcat de pe siteuri obscure). Windows 8.1 sau 10 nu poate fi instalat fara acest update de BIOS modat.

  BIOS-ul modat este necesar indiferent de versiunea de Windows folosita. Procesorul functioneaza si pe placile 775 cu BIOS-ul original dar pentru ca acestea "cunosc" doar procesoarele native 775 nu vor putea exploata la capacitate maxima acest procesor. Extensii precum Intel SpeedStep, VTx, SSE 4.1 s.a.m.d
  - Consultanta si asistenta in verificarea compatibilitatii cu placa de baza pe care doriti sa-l utilizati.

  PROCESOARELE SUNT TESTATE INAINTE DE LIVRARE.

  Fotografiile au titlu informativ si nu reprezinta produsele expediate. Produsele pe care dvs le veti primi fac parte din aceeasi familie cu acesta, iar specificatiile tehnice sunt descrise in acest anunt. Scrieti-mi daca aveti intrebari sau nelamuriri.

  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

  Servicii contracost:

  - instalarea procesorului la domiciliu pentru clientii din Bucuresti. Pretul se stabileste in functie de locatia in care se efectueaza acesta.

  Procesor Intel E5450 3GHz, 12MB cache, FSB 1333MHz 80W fata de 95W ai lui Q9650 sau 120W ai lui X5450. ( ark.intel.com/products/33083 ) cu performante similare sau mai bune decat Intel Core 2 Quad Q9650, Core i3, i5 sau i7.
  Scorul procesorului fata de modelele enumerate mai sus cu punctaj mai mic de 4300: cpubenchmark.net/high_end_cpus.html (4300-4650 in banckmark-uri pe diferita placi de baza)

  Verificati-mi calificativele pentru procesoare si cumparati cu incredere!  ( http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/miaggy.html )
  Datorita experientei, numarului mare de procesoare montate si BIOS-uri modificate (peste 150 de modele de placi de baza) GARANTEZ si ofer cele mai profesioniste servicii. 

  Va rog sa ma contactati pentru informatii suplimentare sau alte intrebari.

  NU fac schimburi si NU negociez pretul sau conditiile de mai sus pentru un singur procesor.
  Se acorda discount doar pentru mai multe bucati sau achizitii ulterioare.

  Multumesc!

Inapoi sus