Placa de Sunet 5.1 USB Verde

Placa de Sunet 5.1 USB Verde

4,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Placa de sunet 5.1 USB este ușor de folosit, necesită doar conectarea la un port USB și apoi se pot conecta boxe, caști în jack-urile audio sau microfon. Funcţionează cu orice PC sau laptop cu interfaţă USB. Nu este necesară o alimentare externă, acesta se alimentează direct din portul USB, fiind compatibil cu USB 2.0, dar și cu versiunile anterioare USB 1.1.  Caracteristici tehnice: Port USB 2.0 de viteză Înlocuiește tradiţionala placă audio  Suportă fișiere de format: WAV / MP3 / WMA / MPEG1 ( VCD) / MPEG2 SVCD) / AVI / DVD_Audio / DVD_AC3 / DVD_DTS / DiVX Folosește tehnologia avansată Xear 3D Suport MS DirectX, EAX 1.0 / 2.0, HRTF 3DXfunction Tehnologie multi-canal, cu canal de sunet virtual 5.1 Interfaţă USB, nu este necesară de alta alimentare

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Review-uri
  din 3
  johnnydu65 (100% / 25)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Functionare OK

  vladxbox (100% / 112)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  dana_toplita (100% / 20)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

Inapoi sus