Pelete/alice arma aer comprimat Gamo Expander cal. 4,5 mm - 16 lei

Pelete/alice arma aer comprimat Gamo Expander cal. 4,5 mm - 16 lei

16,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere  MUNITIE CU MARE DEFORMARE LA IMPACT 

  -CALIBRUL 4,5mm; -GREUTATE 0,51g.


  Atentie !!!!
  Contravaloarea transportului va fi suportata de catre cumparator, iar modalitatea de livrare va fi aleasa de acesta. Astfel, expedierea coletului prin Posta Romana va costa 10 lei, iar prin Fan Courier va costa 18 lei.
  Termenul de livrare al coletelor este de 2-3 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii. Timpul de procesare este de 12-24 ore din momentul in care ati plasat comanda.
  Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 12 si pana duminca seara vor fi procesate ordinea sosirii si vor fi expediate luni dimineata.
  Procesarea cuprinde urmatoarele activitati: primirea comenzilor, verificarea stocului disponibil, confirmarea comenzii de catre client, pregatirea comenzii pentru expediere (ambalare).
  Important!!! Comenzile care nu vor fi confirmate de clienti vor fi anulate.
  Pentru cei care opteaza pentru livrarea coletelor prin Posta Romana: veti primi in cutia postala un aviz prin care sunteti anuntat ca aveti de ridicat un colet. In cazul in care nu ati primit avizul de ridicare a coletului in perioada specificata pentru livrare, este bine sa mergeti direct la oficiul postal de care apartineti pentru a verifica sosirea coletului.
  Pentru cei care opteaza pentru livrarea coletelor prin Fan Courier: veti fi contactat telefonic de catre transportator pentru a confirma ora si locul la care se poate face livrarea.
  Pentru informatii suplimentare referitoare la oricare dintre produsele mele (cantitate, starea produsului, poze suplimentare) discutam pe forum (va rog licitati doar daca sunteti hotarati sa achizitionati produsul respectiv, si nu pentru a cere informatii).
  Okazii.ro comisioneaza automat orice licitatie facuta de dvs., asa ca nu licitati daca nu doriti sa cumparati.
  Dupa ce licitati veti primi datele mele de contact pe adresa dvs. de e-mail cu care v-ati inregistrat pe Okazii.ro (verificati in Inbox, Bulk, Junk, Spam sau chiar pe site-ul Okazii in contul dvs/Mesaje).
  Dupa ce licitati va rog sa imi trimiteti e-mail cu datele dvs pentru livrarea produsului (nume, prenume, adresa completa, nr de telefon) si va rog sa precizati modalitatea de expediere a coletului (Posta Romana 10 lei sau Fan Courier 18 lei). 
  Nu negociati pretul produselor dupa ce licitati.
  Toate produsele din licitatii au fotografii reale.
   


 • Review-uri

  din 14
  ciombe (100% / 103)
  * * 1 din 5 Achizitie verificata

  Total neserios, nu livreaza, nu raspunde la mail. comanda plasata in 16.05, pana azi 22.05 nici un raspuns. Am luat din alta parte, Nu recomand!!!! Neserios!

  aadrian0 (0% / 0)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Super

  cristibluemarlin777 (100% / 1)
  * * 1 din 5 Achizitie verificata

  NESERIOSI!!!!

Inapoi sus