Parfum Original Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Parfum Original Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

139,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Duty Free Romania  va ofera testerul original al parfumului  Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum  , unisex , cantitate 70 ml . 
  Va punem la dispozitie  3 zile lucratoare pentru returul produsului  , in cazul in care acesta nu va satisface cele mai exigente cerinte .

  Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum de Maison Francis Kurkdjian este un parfum Oriental Floral unisex. Acesta este un parfum nou Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt migdale amare si sofran; notele de mijloc sunt iasomie egipteana si cedru; Notele de baza sunt mosc, note lemnoase si Ambergris.

  Parfumurile tester conţin acelaşi produs pe care îl găseşti în sticla obişnuită de parfum, dar sunt comercializate de producători la preţuri mai mici, deoarece acestea sunt dedicate comercianţilor de produse retail care doresc să pună la dispoziţia clienţilor mirosurile parfumurilor pe care le vor cumpăra.
  În ce priveşte calitatea produsului în sine, nu este nicio diferenţă între tester şi produsul destinat vânzării, iar explicaţia este foarte simplă: producătorul se bazează pe testere pentru a convinge potenţialul cumpărător de calitatea parfumului, deci ar fi în detrimentul său să se prezinte cu un parfum mai slab exact în sticlele de parfum pe care le foloseşte pentru prezentarea produsului.

  Livrare in toata tara prin Posta Romana , taxa postala 15 lei , sau Curier rapid , taxa 17 lei ! 

  La comenzi de peste 300 de lei beneficiati de transport gratuit !

 • Review-uri
  din 3
  anon_9527396 (0% / 0)
  * * 2.5 din 5 Achizitie verificata

  Extrem de serios si punctual. Recomand!

  verificare316 (0% / 0)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  totul foarte ok,nu am ce reprosa,multumesc foarte mult pentru seriozitate !!!

  fulisor (100% / 51)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Sunt Multumit !

Inapoi sus