Odorizant cu Microfon Spion si Activare Vocala iUni SpyMic RLU1

Odorizant cu Microfon Spion si Activare Vocala iUni SpyMic RLU1

349,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

   Functionalitate :  
  Functioneaza cu cartela GSM din reteaua Telekom, Orange si Vodafone 
  Microfonul functioneaza similar cu un telefon mobil si raspunde automat cand este apelat numarul cartelei introduse in dispozitiv, in acest fel preia sunetele din incaperea in care este pus. Nu produce sunete (zgomote) atunci cand este apelata cartela aflata in dispozitiv, nici cand va raspunde la apel sau cand bateria se descarca.
  Atunci cand este apelat (sau in timpul convorbirii) nu bruiaza aparatele aflate in jurul sau. In timp ce ascultati convorbirea (sau o inregistrati pe tel.) puteti vorbi sau face zgomot pentru ca microfonul nu va produce niciun sunet.
  Este un dispozitiv de dimensiuni mici, usor de camuflat, usor de utilizat. Dedicat monitorizarii audio. 
  Oriunde te-ai afla vei putea asculta tot ce se intampla in lipsa ta: acasa, la birou, in masina, etc. Are dimensiunile unei cutii de chibrituri.     Functii principale: Ascultare in timp real
  Activare vocala la detectarea sunetelor pe o raza de 5-10 metri
  Sensibilitate mare, 2 microfoane de inalta fidelitate
  Raza de acoperire aprox. 10 metri
  Autonomia aparatului este de pana la 10 zile!     Mod Utilizare: Se introduce in dispozitivul Spy o cartela SIM activa fara cod PIN (Orange, Vodafone, Telekom)  trebuie sa va asigurati ca aparatul este incarcat 
  Dupa incarcarea dipozitivului spy puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat, acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in proximitatea microfonului spion
  pentru setarea aparatului in modul de activare vocala, trimiteti un mesaj cu textul 1111 pe numarul cartelei sim aflata in aparat. Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon pentru a asculta prin intermediul microfonului spy ce se discuta.
  pentru dezactivarea functiei de callback trebuie sa trimitem un sms pe numarul din aparat cu textul 0000 si aparatul nu va mai suna cand detecteaza miscare.        Pachetul contine:                  
  Odorizant cu Microfon Spion si Activare Vocala
  Adaptor
  Cablu USB
  Manual de Utilizare    Mentiuni: Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.   
  Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.
  Folositi cartele GSM in retea 2G retele Vodafone, Telekom si Orange (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz). NOTA EXPLICATIVA: Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie. Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator. Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute. ATENTIE! Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video. Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane. Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 • Produsele vanzatorului iuni
Inapoi sus