Modul DC-DC Step Down LM2596 Albastru Intrare 3 - 35 V SMD

Modul DC-DC Step Down LM2596 Albastru Intrare 3 - 35 V SMD

7,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Caracteristici tehnice: Tensiune intrare: 3 V - 35 V; Tensiune ieșire: 1.5 V - 33 V; Curent ieșire: 3 A maxim; Eficienţă maximă: 92%; Riplu: 30 mV; Frecvenţă de funcţionare: 65 kHz. Dimensiune: 45 mm x 20 mm x 14 mm. Modulul este unul de foarte bună calitate. El poate limita tensiuni între 3 V și 35 V, având un curent de ieșire de maxim 3 A. Modulul reprezintă o sursă în comutaţie, astfel că nu disipă foarte multă căldură. Pentru a funcţiona la capacitate maximă, este recomandat să folosiţi un sistem de răcire suplimentar. Dacă dispuneţi de o sursă constantă de 3 V - 35 V, acest modul este ideal pentru a construi propria sursă reglabilă. Instrucţiuni de utilizare: 1. Alimentarea modului. Alimentarea modului se realizează cu o tensiune cuprinsă între 3 V și 35 V. Pad-urile de alimentare sunt încercuite cu roșu în imaginea atașată mai jos. ATENŢIE!!! Aveţi grijă să respectaţi polaritatea, altfel riscaţi să stricaţi modulul. 2. Setaţi tensiunea de ieșire prin intermediul potenţiometrului montat pe PCB. Rotirea în sensul acelor de ceasornic crește tensiunea de ieșire, iar rotirea inversă scade tensiunea de ieșire. Tensiunea de ieșire nu poate fi mai mare decât tensiunea de intrare deoarece aceasta este o sursă de tip STEP - DOWN. Potenţiometrul de ajustare a tensiunii este încercuit cu roșu în imaginea atașată mai jos. DEste recomandat să utilizaţi un multimetru pentru a afla care este tensiunea de ieșire. 3. Conectaţi consumatorii la pad-urile de ieșire. După ce aţi setat tensiunea de ieșire dorită, puteţi să conectaţi consumatorii la pad-urile de ieșire. Este recomandat să îi conectaţi atunci când sursa este oprită pentru a evita eventualele accidente. ATENŢIE!!! Aveţi grijă să respectaţi polaritatea pentru a strica componentele conectate la pad-urile de ieșire. sursa iesire .png

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Review-uri
  din 7
  gabi_hsed (100% / 150)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  ok

  themladen (100% / 6)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

  fejerantal53483 (100% / 1)
  * * 3.5 din 5 Achizitie verificata

  Multumit.

Inapoi sus