Modul cu Camera Spion iUni SpyCam IP60, Full HD 1080p, Night Vision

Modul cu Camera Spion iUni SpyCam IP60, Full HD 1080p, Night Vision

359,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Functionalitate:                                                                                                                                                                                                          
  Modul camera spion care va ofera filmare Full HD 1920x1080p si functie de detectie la miscare. Datorita senzorului video de mici dimensiuni, acest modul poate fi montat/mascat cu usurinta in orice mediu. Functia de alimentare alternativa va ofera posibilitatea de a inregistra in timp ce dispozitivul este alimentat, astfel poate filma Non-Stop!                      Functii principale:                                                                                                                                                                                  
  Acumulator de mare capacitate                                                 Alimentare alternativa                                           Filmare Full HD 1920x1080p                                              Detectie la miscare                          Functie Video/Foto                     Filmeaza cu data si ora Rezolutie 1920x1080p           Rezolutie Foto: 4032/3024                  Frame pe secunda: 22-30    Memorie:pe card miscro SD max 32 GB (card neinclus)          Acumulator:3.7V li-polimer 4000 mAh Alimentare:5V 1000mAh Port:USB 2.0  Lungime: 60cm                                    Pachetul contine:                                                                  
  Modul cu Camera                       Cablu USB                        Manual de Utilizare                                   Mentiuni:                        
  Suporta Card de Memorie TF de maxim 32 GB (nu este inclus)              NOTA EXPLICATIVA: Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie. Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator. Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute. ATENTIE! Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video. Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane. Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 • Produsele vanzatorului iuni


Inapoi sus