Modul Controller de Umiditate W3005 (220 V)

Modul Controller de Umiditate W3005 (220 V)

129,99 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Date tehnice: Model: XH-W2020 Alimentare: 220V CA Domeniu de reglaj:0 - 99% RH Precizia reglării: 0.1% RH Precizia de măsurare: +/-2% Putere: 1500W Masă: 68g Dimensiuni: 60x45x31 mm Instrucţiuni de utilizare: UP: apăsaţi scurt tasta UP pentru a vedea valoarea de start a umidităţii; apăsaţi lung tasta UP pentru a seta această valoare, atunci când ecranul este intermitent. DOWN: apăsaţi scurt tasta DOWN pentru a vedea valoarea de stop a umidităţii; apăsaţi lung tasta DOWN pentru a seta această valoare, atunci când ecranul este intermitent. Ţineti ambele taste apăsate pentru a restaura dispozitivul la setările din fabrică. Schema electrică:

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus