Cautare avansata

Modul Controller de Temperatură W3012 (24 V)

39,99 Lei

 • 5
  Disponibile
  1
  Favorite
 • Cumpără acum
  Favorite Adaugă la favorite
  40 puncte de fidelitate
 • Stare

  Nou

 • Garantie

  Ofer garanție, Cu factură

 • Livrare

  Romania - Fan Courier - 14,95 Lei

  Bucuresti - Predare personală; Fan Courier - 9,95 Lei

  Garantia de livrare

 • Estimat livrare:

  Miercuri, 4 Mar.

 • Politica retur

  Acest produs poate fi returnat in 3 zile

 • Plata
  • La predare
  • Ramburs
  • Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

   Alege să primești produsul prin curier special. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

 • Numar articol

  206162191. Vezi produse asemanatoare.

 • Descriere

  Date tehnice: Model: XH-W3012 Domeniu de afișare al temperaturii: -50 ~ 110℃ Domeniu de reglare al temperaturii: -50 ~ 110℃ Precizia de măsurare: +/-0.1℃ Precizia de reglare: +/-0.1℃ Element termosensibil: NTC 10K L = 1m rezistent la apă Alimentare: 24V CC Putere: 240W Ieșire directă până la 10A Masă: 52g Dimensiuni: 60x45x31 mm Instrucţiuni de utilizare: Ţineţi apăsată tasta SET timp de 3 secunde pentru a intra în meniul de parametrizare. Selectaţi parametrul pe care doriţi sa-l setaţi conform cu tabelul de mai jos, utilizând tastele UP/DOWN, apoi apăsaţi scurt iarăși tasta SET pentru a selecta parametrul dorit. Valoarea acestuia se poate schimba utilizând tastele UP/DOWN. Setările pe care le faceţi dispozitivului vor fi automat salvate în memorie. Pentru a seta temperatura de pornire a termostatului utilizaţi tasta UP, atunci când dispozitivul este în starea iniţială. Pentru a seta temperatura de oprire a termostatului utilizaţi tasta DOWN, atunci când dispozitivul este în starea iniţială.   Meniul de parametrizare: Cod Descriere cod Interval de valori admisibile Setare implicită P0 Mod de lucru C/H H P1 Histerezis 0.1 - 30℃ 2℃ P2 Corecţie -9.9 ~ 9.9℃ 0℃ P3 Întârzierea pornirii 0 - 10 min 0 min P0 Mod de funcţionare : dacă termostatul este folosit pentru încălzire se va alege modul H (heating) dacă termostatul este folosit pentru răcire se va alege modul C (cooling) P1 Setarea valorii de histerezis: Valoarea de histerezis este diferenţa dintre temperatura la care termostatul se oprește și temperatura la care pornește din nou. De exemplu, dacă temperatura setată este de 25°C și în încăperea respectivă sunt 23°C, termostatul va lăsa temperatura să crească până la 26°C, pornind funcţionarea până când se va ajunge la 24°C, presupunând că valoarea de histerezis este de 1°C. Acest parametru permite optimizarea consumului de energie. P2 Corecţia temperaturii: Atunci când temperatura măsurată deviază faţă de temperatura reală se poate seta un factor de corecţie TR = TM + C , unde TR - temperatura reală    TM - temperatura măsurată   C - factor de corecţie P3 pornire întârziată: Această funcţie este utilizată pentru compresorul aparatelor frigorifice. Dacă achiziţionaţi acest produs pentru frigorifice, atunci acest parametru trebuie setat conform presiunii compresorului. Setarea uzuală a acestui parametru este în general între 0 - 10 min. Dacă nu vă propuneţi reglarea compresorului, săriţi peste această setare. Schema electrică: ,

  Detalii despre livrare Livrarile se fac prin curier, nu expediem prin posta insa va oferim preturi la curierat aproape egale cu cele de la livrarea prin posta. Atunci cand comandati mai multe produse, chiar daca pretul transportului se adauga pentru fiecare produs, cand facem expedierea veti plati pretul transportului doar o singura data.
  Predarea personala se face doar la punctul de lucru al Optimus Digital SRL situat in zona APACA, sector 6, Bucuresti.

  Politica okazii nu ne permite sa va furnizam date de contact inainte de plasarea comenzii, ca urmare, daca doriti sa ridicati un produs plasati comanda pe okazii si abia dupa aceea va putem furniza datele de contact (adresa exacta, numarr de telefon), altfel riscam sa ne fie dezactivat contul pentru nerespectarea termenilor si conditiilor impuse de okazii.

  Stocurile de pe okazii sunt sincronizate cu stocurile de pe site-ul nostru odata pe ora, doar in situatii rare se intampla ca un produs sa apara pe okazii si sa nu fie in stoc.

  Suntem firma, emitem bon si/sau factura.

  Pentru livrarea catre localitati din aria de acoperire a firmei de curierat (pana la 20 de km fata de cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) nu se percepe nici un tarif suplimentar fata de costul pentru transport afisat.
  Pentru livrarea catre localitati din zona 1 (pana la 50 de km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 12 RON
  Pentru livrarea catre localitati din zona 2 (peste 50 km de la cel mai apropiat depozit al firmei de curierat) se percepe un cost suplimentar de 36 RON

  Daca nu sunteti sigur in ce zona se afla localitatea dumneavoastra, puteti plasa comanda si daca destinatia se afla in zona 1 sau 2 veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri in cazul in care trebuie suportat un cost suplimentar la transport.

  Bateriile si acumulatorii se vand doar catre persoane juridice (firme). Restrictia este valabila cel putin temporar.

  Click aici pentru a vedea mai multe produse din catalogul Optimus Digital SRL

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 •  
 • Întreabă vânzătorul
 •  
Inapoi sus