Cautare avansata
-34% 1 / 6

Microfon Spion iUni N9 Plus

85,00 Lei 129,00 Lei Reducere 44,00 Lei

 • 131
  Disponibile
  1
  Vandut
  3 din 1
  Rating
 • Cumpără acum
 • Stare

  Nou

 • Vezi toate ofertele pentru
 • Garantie

  Ofer garanție, Cu factură

 • Livrare

  Romania - Alt curier - 18,99 Lei

  Bucuresti - Predare personală; Alt curier - 18,99 Lei

  Garantia de livrare

 • Estimat livrare:

  Luni, 28 Oct.

 • Politica retur

  Acest produs poate fi returnat in 3 zile

 • Plata
  • La predare
  • Ramburs
  • Detalii: Cash sau cu cardul la showroom in Bucuresti.
 • Numar articol

  185680379

 • Descriere

  N9 Plus este fabricat in PRC sub licenta iUni, operatiunea CTC (controlul calitatii) pentru acesta este efectuata pe linia de asamblare si productie, pentru fiecare componenta in parte, sub supravegherea inginerului nostru. Acest produs beneficiaza de garantie 4 ani.         Functionalitate:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
  Este un dispozitiv spion de mici dimensiuni, usor de camuflat si foarte  usor de utilizat, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra la birou, acasa sau in masina. Principiul de functionare este similar cu cel al unui telefon mobil (fara display, boxa si tastatura). Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea microfonului spion N9. Deasemenea prin activarea functiei de apelare vocala automata, veti fi sunat pe propriul telefon de catre dispozitivul GSM Spy in momentul in care acesta detecteaza zgomot. Nu produce sunete (zgomote) atunci cand este apelata cartela aflata in dispozitiv, nici cand va raspunde la apel sau cand bateria se descarca. Atunci cand este apelat (sau in timpul convorbirii) nu bruiaza aparatele aflate in jurul sau. In timp ce ascultati convorbirea puteti vorbi sau face zgomot pentru ca microfonul nu va produce niciun sunet , deci nu va fi descoperit. Este un dispozitiv de dimensiuni mici, usor de camuflat, negru, usor de utilizat. Dedicat monitorizarii audio foarte discrete. Oriunde te-ai afla, vei putea asculta tot ce se intampla in acasa, la birou, in masina, etc.           Functii Principale:                                                                                                       
  Modul spy cu 2 moduri de functionare:                                      Normala, adica sunati si va raspunde automat.                          Activare vocala: Dispozitivul suna la numarul setat de d-voastra atunci cand in camera in care este amplasat sunt detectate sunete sau voci     Ascultare in timp real   Activare vocala la detectarea sunetelor pe o raza de 5-10 metri  Acumulator incorporat - poate fi incarcat la priza (220V) sau la PC prin mufa USB (cablu USB inclus) Sensibilitate mare, 2 microfoane de inalta fidelitate Raza de acoperire aprox. 10 metri   Dimensiuni foarte reduse: 40 mm x 27 mm x 12 mm Functioneaza cu orice cartela GSM din retelele Telekom, Vodafone, Orange    Cartela introdusa NU trebuie sa aiba cod PIN activ                  Mod de utilizare:                                                                                                 
  Se introduce in dispozitivul Spy o cartela SIM activa fara cod PIN (Orange, Vodafone, Telekom ). Trebuie sa va asigurati ca aparatul este incarcat. Dupa incarcarea dipozitivului spy puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat, acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in proximitatea microfonului spion. Pentru setarea aparatului in modul de activare vocala, trimiteti un mesaj cu textul "1111" pe numarul cartelei sim aflata in aparat. Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon pentru a asculta prin intermediul microfonului spy ce se discuta.                   Pachetul contine:                                
  Microfon Spy GSM - iUni N9 Plus              Incarcator   Manual de Utilizare                                 Mentiuni:                           
  Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala. Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.  In pachet nu este inclusa cartela SIM. Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).          Microfon Spion N9 Plus  Microfon iUni N9 Plus

 • Review-uri
  din 1
  * * 3 din 5

 •  
 • Întreabă vânzătorul
 •  
Inapoi sus