Masina carnati manuala
2.5 kg, carnatar este foarte util in orice bucatarie.
Carnatarul are la baza mecanismul de functionare al unei masini de
tocat carne, diferenta fiind ca acesta impinge carnea deja tocata
prin palniile speciale direct in matul pentru facut
carnati.
Dupa ce montati masina de
carnati in pozitia corecta, se desurubeaza maneta pana la capat
apoi se introduce cantitatea de carne dorita. Se Monteaza suportul
de palnie impreuna cu palnia de dimensiunea la care doriti sa iasa
carnatii.
Pe palnie se intinde matul
pentru carnati, apoi folositi maneta pentru a incepe productia
carnatilor. Aceasta dispune de 3 palnii de marimi diferite, o cheie
pentru montare, un sistem de prinde cu ventuza si unul clasic prin
insurubare ca la masina de tocat carne.
Specificatii masina
carnati manuala 2.5 kg, carnatar:
Diametru
palnii:
Mare: 2
cm.
Medie: 1.5
cm.
Mica: 1
cm.
Dimensiuni
carnatar:
Inaltime: 14
cm.
Lungime gol: 28
cm.
Lungime plin: 68
cm.