MASA PLIABILA pentru LAPTOP,model 2013, PICIOARE AJUSTABILE - BIROU cu SUPORT E-TABLE si COOLER RACIRE- MASA pentru LAPTOP cu VENTILATOR!

MASA PLIABILA pentru LAPTOP,model 2013, PICIOARE AJUSTABILE - BIROU cu SUPORT E-TABLE si COOLER RACIRE- MASA pentru LAPTOP cu VENTILATOR!

89,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  SUPER MASA PENTRU LAPTOP MODEL NOU 2013,PENTRU UN CONFORT SPORIT ATUNCI CAND LUCRATI SAU VA RELAXATI LA LAPTOP SAU TABLETA. MASA EDITIE DE LUX DIN LEMN SPECIAL.Masuta reglabila pentru laptop ?Limitless Confort? are un design elegant, ergonomic si practic.Masa pliabila cu Cooler pentru Laptop, ergonomica si reglabila, cu blat din MDF. Masa dispune de cooler si picioare reglabile din aluminiu.Suport cooler pentru Laptop si Notebook. Masa pentru laptop ergonomica ofera posibilitatea de ajustare a inaltimii si unghiului de lucru, fiind de un real folos atat acasa cat si la birou sau in calatorii. O puteti utiliza atunci cand stati relaxati in pat, pe canapea sau fotoliu, pe podea sau pentru momentele cand va aflati in calatorii sau in masina. Masuta reglabila pentru laptop ?Limitless Confort? a fost creata penru a oferi un plus de confort in viata dumneavoastra.
  SpecificatiiLimitless Confort :
  - design elegant
  - blat realizat din MDF prevazut cu grila (20.5 cm x 8.5 cm) pentru dispersia aerului
  picioare metalice reglabile din aluminiu cu posibilitatea de ajustare a inaltimii (pana la 33 cm)
  - este dotata cu un cooler avand diametrul de 7.5 cm si aprox 1000 rpm (alimentarea se realizeaza conectand la un port USB al Laptopului cablul USB atasat blatului )
  - poate fi reglata pe diferite pozitii si unghiuri de inclinatie
  - dimensiunile suprafetei pe care veti pozitiona notebookul ~ Lungime 52 cm X latime 30 cm
  - poate suporta pana la aproximativ 10 kg
  - poate fi utilizata pentru momentele cand stati relaxati in pat, pe canapea sau fotoliu, pe podea sau pentru momentele cand va aflati in voiaj ori in autoturismul dumneavoastra
  - in functie de lotul disponibil blatul poate fi prevazut cu suport ce impiedica alunecarea laptopului sau a notebookului de pe masuta
  Culoarea mesei cu cooler pentru laptop poate diferi in functie de lotul disponibil.PRODUS SIGILAT,SE EXPEDIAZA ORIUNDE IN TARA! LICITATI NUMAI DACA CUMPARATI,DUPA LICITARE ROG MAIL SAU TELEFON!

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus