Kit Banda LED RGB 3528 5m Telecomanda Controler Alimentator

Kit Banda LED RGB 3528 5m Telecomanda Controler Alimentator

79,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Caracteristici: 
  -transformator 220v-12v 
  - telecomanda cu functii multiple : 
  -pornit 
  -oprit 
  -sincronizarea jocurilor de lumini 
  -selectarea culori dorite 
  -joc de lumini. 
  Banda poate fi folosita atat in interior cat si la exterior. 

  Banda cu LED este din ce in ce mai cunoscuta datorita cosumului redus de energie, dar si stralucirii in exploatare. Aceasta poate fi produsa intr-o varietate de culori si dimensiuni ale SMD-ului(surface-mounted device, capsula luminoasa de pe suprafata benzii). 

  Banda cu LED este o solutie utila si ieftina pentru decorarea si iluminarea spatiilor in care traim si muncim. 

  Banda cu LED prin flexibilitatea ei si prin consumul mic de energie pot inlocui usor neonele cu gaz, spoturi sau becuri cu galogen. 

  Banda cu LED are pe spate banda dublu adeziva astfel se monteaza mult mai usor pe orice suprafata chiar daca este inclinata acestea pot fi aplicate in orice fel de loc, fiind potrivite pentru mai multe tipuri de proiecte. Pot sa fie atasate in spatele mobilei, pentru a crea un efect de spatiu si de lumina, se pot monta in spatiile publice in locuri special amenajate, benzile cu LED creeaza intotdeauna un efect deosebit care este pe placul tuturor. Acestea necesita o sursa de alimentatie de 12 V. Benzile LED reprezinta solutii inteligente si interesante de iluminare. 

  Banda cu LED de interior nu are protectie la umiditate, avand IP20 sau IP21, iar banda LED de exterior are led-urile acoperite cu silicon si grad de protectie de IP44 sau IP65. Banda LED submersibila are protectie de IP68, fiind utilizata pentru iluminatul acvariilor, bazinelor, piscinelor, etc. 

  Din cauza obisnuintei noastre de a utiliza becurile clasice, lumina alb cald este prima alegere dar nu trebuie sa neglijam nici celelalte tipuri disponibile. De exemplu, in cazul in care aveti pereti vopsiti in alb si culori pastelate, culoarea alb cald este cea mai buna alegere, in schimb daca peretii sunt zugraviti in culori inchise sau mobilierul este de culoare inchisa ar fi mai potrivita culoarea alb rece insa pentru o diversitate se poate folosi benzi cu led de diferite culori sau chiar RGB care vor oferi un aspect vizual mai placut! 

  Predare Personala in Bucuresti!! 
  Trimitem in tara prin curier rapid sau posta !

 • Review-uri

  din 1
  florin roberto (100% / 279)
  * * 5 din 5

Inapoi sus