Joc PS4 - Crimes & Punishments Sherlock Holmes

Joc PS4 - Crimes & Punishments Sherlock Holmes

99,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Joc PS4 Crimes & Punishments Sherlock Holmes , un super joc de actiune cu o actiune foarte buna ce pune pe deplin in valoare personajul Sherlock Holmes in care ai de rezolvat puzzle- uri si rationamente pentru prinderea criminalilor . Este ultimul joc din seria Sherlock Holmes , singurul lansat pentru consola PS4 .

  Jocul este ca nou , jucat o data ,  jocul este in engleza , pozele sunt reale !!!
  Devino cel mai cunoscut detectiv al tuturor timpurilor: Sherlock Holmes. Foloseste-te de talentele acestuia si rezolva sase cazuri misterioase. Ucideri, persoane disparute, hotii si multe altele sunt pe platoul lui Holmes.
   
  De data aceasta Sherlock va avea posibilitatea sa decida persoanele care vor fi arestate sau cele care vor fi ramase libere. Veti empatiza cu criminalul si îl vei lasa liber sau vei aresta pe cei nevinovati.
   
  Jocul îti permite sa rezolvi cazul asa cum vrei tu. Folosindu-te de 14 abilitati extraordinare, vei alege cum si pe cine vei urmari, intervieva sau vei numi vinovat.
  Deciziile tale vor avea un efect adevarat asupra reputatiilor si asupra progresului jocului. Consecintele alegerilor tale te vor urmarii îndeaproape.   

   
   
   
   
   

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus