Green gold imune ? produs anticancer la cel mai bun pret 180 cps
-
Produs:Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
-
Numar articol:202006272
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:
240,00 Lei210,00 Lei -
Anuntul a expirat la:12.12.2021, 12:04
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Datorită compoziţiei sale din diferite elemente vitale, Green Gold Imune acţionează în mod uniform în trei trepte.
PRIMA ETAPĂ: CURĂŢATEA CELULEOR
Alga chlorella este expertul împotriva atacurilor, care curăţă celulele corpului chiar de depunerile cele mai toxice şi metalele grele.O poziţie deosebită o ocupă sporopollenina. Aceasta se întâlneşte în natură doar în alga chlorella şi acţionează ca un adevărat magnet împotriva toxinelor
A DOUA ETAPĂ: APROVIZIONAREA CELULELOR
Spirulina şi Lithothamnium aprovizionează celulele corpului cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale.
Contine:
Toate vitaminele (A,B,D,E şi
K)
Acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi ca
de ex. acidul gras Omega 3
Microelemente rare ca iod, seleniu,
zinc, cabalt, fier şi crom
Cei opt aminoacizi
esenţiali
Antioxidanţi mai ales din grupa
carotinoidelor şi beta-caroditelor
300% mai mult calciu decat in
lapte;
2.300% mai mult fier decat in
spanac;
3.900% mai mult beta – caroten decat
in morcov;
375% mai multe proteine decat in
tofu;
55.000% mai multa actiune
anti-oxidativa decat detine vitamina E.
A TREIA ETAPĂ: PROTEJAREA CELULELOR
Astaxanthinul natural al microalgelor haematococus pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant, asigură o protecţie de înaltă clasă celulelor. Astaxanthinul este cunoscut ca fiind cel mai cunoscut antioxidant de pe pământ. Algele produc şi depozitează o cantitate însemnată de astaxanthin.
UN ANTIOXIDANT UNIC ÎN NATURĂ
REZULTATE SI EFECTE
DEMONSTRATE
– Afectiuni severe ale sistemului
hematopoietic (anemie, insuficienta medulara, leucemie,
limfom)
– Boli ale sistemului
imunitar
– Bolile sistemului nervos (scleroza
multipla, migrene, boala Alzheimer, tulburari de memorie, sindrom
de hiperreactivitate)
– Tulburari hormonale (infertilitate,
afectiuni ale glandei endocrine)
– Tulburari metabolice (diabet
zaharat, dislipidemii, guta)
– Boli cardiovasculare (hipertensiune
arterial, infarct miocardic, ateroscleroza )
– Afectiuni renale (Inflamatii,
calculi, insuficienta renala)
– Afectiuni gastro – intestinale
(reflux gastric, ulcer gastric si duodenal, colita cronica,
constipatie cronica)
– Afectiuni ale sistemului osos
(osteoporoza, artroza)
– Boli autoimune (psoriazis,
tiroidita autoimuna, lupus eritematos sistemic, poliartrita
reumatoida,)
– Obezitate – subnutritie –
restabilirea armoniei organismului
EFECTE
Antivirale, antibacteriene,
antifungice (SiDA, hepatite virale, candidoza, zona zoster,
infectia cu Helycobacter Pilori)
Anticancerigene (prevenirea
metastazarii, diminuarea efectelor chimioterapiei si a
cobaltoterapiei)
Detoxifiere (metale grele, azbest,
dioxina).
Radicalii liberi reprezintă cel mai mare pericol pentru organismul nostru deoarece ei atacă celulele. Radicalii liberi atacă în primul rând peretele sensibil al celulelor. Dacă atacul radicalilor nu este oprit, acesta poate cauza boli periculoase precum cancerul, reumatismul, Alzheimer, artrita, artroză sau cataractă.
Pentru neutralizarea radicalilor liberi şi pentru a evita vătămarea celulelor, natura a creat antioxidanţii.
Astaxanthinul natural este:
De 20 de ori mai puternic decât
astaxanthinul sintetic
De 50 de ori mai puternic decât
beta-carotenul
De 60 de ori mai puternic decât
vitamina C
De 550 de ori mai puternic decât
vitamina E
Astfel astaxanthinul natural
protejează foarte eficient celula.
Cercetarea ştiinţifică
Microalgele sunt plante care conţin o cantitate record de substanţe vitale, ale căror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja studiate şi dovedite în mii de studii. Publicaţiile au în centrul atenţiei teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sângelui, schimbul de materie, oscilaţiile nivelului de zahăr din sânge. În centrul cercetărilor stau părţile organismului uman, care în cazul unor atacuri influenţează cel mai puternic calitatea vieţii: ochii, capul , inima şi articulaţiile.
Particularitătile
astaxanthinului:
– protejează foarte eficient
împotriva radicalilor liberi
– nu este „pro-oxidativ” şi astfel nu
are efecte secundare
– asigură creierului şi ochilor
protecţie antioxidativă şi antiinflamatoare.
Ingrediente: pulbere de alga spirulina (58%), capsule de gelatina, pulbere de alga chlorella (13%), pulbere de lithothamnium (13%), microalge de haematococcus pulvialis (contine astaxanthin, agent de separare de dioxid de siliciu, antioxidant de lecitina de soia, ascorbylpalmitat, dl-alpha-tocoferol) (2%).
Doza zilnica recomandata: 3 x 2 capsule / zi cu o cantitate suficienta de lichid sau 6×1 capsule / zi.
A nu se depasi doza zilnica recomandata
Microalgele precum Chlorella şi
Spirulina (Spirulina platensis), conţin mai multă clorofilă decît
orice alte alimente. Conţinutul lor de clorofilă poate fi chiar mai
mult decît dublat, dacă se adoptă unele condiţii speciale de
cultivare. Plantele acvatice enumerate mai sus sunt cele mai
acceptate şi cunoscute dintre toate microalgele cunoscute de
specialişti.
Avînd formă spiralată şi culori ce
variază între verde închis şi verde-albăstrui, acestea au
dimensiuni măsurabile în microni. Se pare că ele ar fi fost primele
forme de viaţă pe Terra. De pildă, în spirulină putem descoperi
trei miliarde şi jumătate de ani din existenţa planetei noastre,
codificaţi în acizii săi nucleici – ADN şi ARN. În acelaşi timp,
toate microalgele furnizează respiraţia proaspătă originară, care a
condus la dezvoltarea vieţii pe pămînt. Au existat perioade în
istoria omenirii cand mulţi au trebuit să se întoarcă la aceste
forme primare de viaţă, ca suport nutritiv de
supravieţuire.
Microalgele se află undeva la hotarul
dintre regnul vegetal şi cel animal, oferind avantaje nutritive
unice. În stare deshidratată, pe lîngă clorofilă, în microalge mai
găsim şi o bogată sursă de proteine, beta-caroten şi acizi
nucleici, elemente pe care le conţin, de altfel, orice alte
alimente, din carne sau vegetale. Cantitatea foarte mare de ARN şi
ADN din microalge, mai ales din Spirulina platensis, justifică
încrederea specialiştilor în calităţile de regenerare celulară şi
încetinirea proceselor de îmbătrînire.
În general, spirulina are efecte de
întreţinere şi tonifiere, fiind utilă pentru tratarea unor
deficienţe, dar, totodata, oferă o acţiune de “curăţare” a
organismului. Cei cu un organism slăbit, sau care asimilează greu
hrana, o pot folosi, datorită proprietăţii de a fi uşor digerată şi
absorbită în organism. O mare parte din proteinele sale se găsesc
sub formă de biliproteină, care este “predigerată” chiar de către
spirulină. O mare parte din carbohidraţii săi sunt desfăcuţi în
ramnoză, iar o parte mai mică (dar importantă) în glicogen. Acestea
furnizează organismului energie foarte curand după ingerarea lor.
Cei care exagerează cu consumul de proteine animale – care nu se
asimilează şi devin o povară pentru corp – vor putea să beneficieze
mai mult de aportul de proteine speciale ale spirulinei. În
general, bolnavii supraponderali, hipoglicemici, diabetici,
canceroşi, artritici, sau cu alte afecţiuni similare, pot avea un
ajutor preţios în spirulină. Consumul zilnic a 10-15 g dintr-o
astfel de proteină devine satisfacător pentru organism, putand
înlocui, în cea mai mare proporţie, proteinele animale. Un rol
important îl joacă spirulina în alimentaţia unui bolnav cu severă
afectare a ficatului rezultată din consumul exagerat de alcool sau
alimente cu efect distructiv asupra nutrienţilor. Spirulina
protejează rinichii împotriva efectelor unor medicamente foarte
puternice.
Conform principiilor nutriţiei şi
dietoterapiei chineze tradiţionale, spirulina are următoarele
proprietăţi: mireasmă uşor sărată, energie răcoroasă, creşte
secreţia de fluide de tip Yin, foarte nutritivă, detoxifiantă a
rinichilor şi ficatului, îmbunătăţeşte calitatea sîngelui, curăţă
vasele arteriale, inhibă dezvoltarea fungiilor, bacteriilor şi
fermenţilor.
Spirulina este folosită în
tratamentul anemiei, hepatitelor, gastritelor şi altor procese
inflamatorii, al diabetului zaharat dar şi hipoglicemiei,
obezităţii, malnutriţiei, în tonifierea pielii şi în afecţiuni
cronice ale pielii, îmbunătăţeşte imunitatea. Este contraindicată
pentru bolnavii cu edeme (care reţin apa) sau blocaje ale fluidelor
ce irigă abdomenul inferior. De remarcat efectul inhibitor în
formarea cancerului de colon, datorită prezenţei pigmentului
albastru de phycocianină (o biliproteină). Sunt puţine alimentele
care au pigmenţi albaştri. Aceştia – existenţi în spirulină – au
efecte astringente şi de remisie a inflamaţiilor. Tot phycocianina
este responsabilă de acumularea de aminoacizi în creier, pentru
formarea neurotransmiţătorilor, ceea ce măreşte capacităţile
mentale ale individului. Conţinutul bogat în acid gama-linoleic
(AGL), ca şi de prostaglandină, face din spirulină un factor de
sporire a imunităţii demn de luat în seamă, mai ales de către
persoanele care duc lipsă de AGL.
O observaţie interesantă: peretele
celular al spirulinei este compus din mucopolizaharide (MPZ) –
nişte zaharuri complexe intercalate cu zaharuri simple, aminoacizi
şi, uneori, cu proteine. Acestea sînt complet digerabile, putand
înlocui cu succes alte vegetale, seminţe sau chiar alge care conţin
greu digerabila celuloză. În plus, MPZ sunt creditate cu
capacitatea de a întări ţesuturile corpului uman, făcîndu-le mai
elastice şi mai rezistente, avînd şi un efect puternic
antiinflamator. Acestea pot veni în ajutorul persoanelor cu
activităţi fizice intense, precum şi vîrstnicilor. MPZ sînt
utilizate şi pentru întărirea ţesuturilor inimii şi împotriva
deprecierii arterelor, putînd proteja sistemul vascular prin
reducerea grăsimilor din conţinutul sangelui.
– Spirulina contine de 20 x mai mult
fier (83.80 mg/100 g)-ca in spanac (4.1 mg/100 g),
– de 12 x mai mult fier (83.8
mg/100g)-ca in ficatul de vita (6.5 mg/100 g),
– de 25 x mai multa vitamina B 12
(160 mcg/100g)-ca in ficatul de vita (6.5 mcg/100 g),
– de 29 x mai multa Beta-Caroten (246
mg/100 g)-ca in morcovi (8.4 mg/100 g),
– de 3 x mai multi Acizi grasi
polinesaturati (1340 mg)-ca in primula de seara,
– Spirulina cu o digestibilitate de
85 % – 95 % – fata de carnea de vita cu 20 %,
– de 3 x mai multa proteina vegetala
67 %-ca in proteina de vita 21,3 %,
Spirulina este foarte bogata in
proteine: in 100 g de spirulina se gasesc 60-70 g de celule, adica
de trei ori mai mult decat in aceeasi cantitate de carne de porc,
de 2 ori mai mult decat in carnea de vita si peste si cu 50% mai
mult decat in soia. Organismul uman prelucreaza foarte usor
celulele de spirulina, cantitatea absorbita atingand 65-80%, in
timp ce. de exemplu, proteinele din boabele de soia ajung in
organism in proportie de numai 40%. In plus, spirulina contine si
18 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica
indispensabili organismului. Continutul in minerale si
oligoelemente al algelor este printre cele mai ridicate din lumea
vie de pe Pamant. Spirulina contine fier, calciu, natriu, potasiu,
cupru, mangan, magneziu, zinc, fosfor, seleniu si, intr-o cantitate
foarte mare, iod. Algele, printre care si algele verzi-albastrui,
contin in cantitati mari numeroase vitamine: toate vitaminele
complexului B, vitamina C si E. Sunt o sursa naturala de vitamina
A. Mai contin acizi nucleici (ARN si ADN), acizi grasi nesaturati
(acid linoleic), colinesteroza, algina, polioze, manitol,
clorofila, fenol, enzi-me si multe alte substante bio-logic-active.
Algele contin mari cantitati de iod si potasiu si de aceea sunt
recomandate persoanelor care utilizeaza preparate diuretice.
Datorita continutului crescut in iod, contribuie si la functionarea
optima a proceselor metabolice. Anumite cazuri de hipofunctie
tiroidiana pot fi tratate cu ajutorul consumului de alge. In forma
organica complexa, algele contin si fier, de aceea reprezinta o
sursa naturala de suplimentare a fierului in organism. Se stie ca,
la copii, carenta de fier poate provoca frecvent modificari care
influenteaza si capacitatea psihica, in urma studiilor efectuate pe
sportivi, s-a descoperit ca majoritatea acestora prezinta carente
de fier, algele reprezentand un excelent supliment alimentar.
Exista mai multe specii de spirulina. Unele alge marine au un
continut ridicat de polioza, datorita caruia diminueaza efectele
nocive ale radiatiilor asupra celulelor. De asemenea, accelereaza
inmultirea celulelor din maduva osoasa si cresc imunitatea
organismului. Spirulina are un continut ridicat de acid linoleic.
Aceasta substanta ajuta la formarea prostaglandinelor.
Prostaglandinele regleaza tensiunea arteriala, favorizeaza
inmultirea celulelor, previn si amelioreaza diferitele procese
inflamatorii, afectiunile cardiovasculare si diabetul zaharat.
Enzimele si substantele active din spirulina accelereaza vindecarea
traumatismelor si metabolismul pielii, previn aparitia fisurilor
epidermice. Clorofila este un regenerant excelent, cu efect
dezinfectant si antibacterian. Toate acestea au indreptat atentia
medicilor si biochimistilor asupra algelor. Au fost demarate
numeroase cercetari in Statele Unite, Japonia, Franta si Anglia,
pentru a se studia si alte efecte ale algelor. Aceste cercetari au
avut rezultate deosebite, in special in ceea ce priveste profilaxia
si terapia virozelor. S-a demonstrat eficacitatea algelor in cazul
infectiilor cu diverse tipuri de virus herpetic, cu virusul gripal
A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA). Mai recent, in
India, s-au studiat efectele profilactice si terapeutice ale
spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale. Pe
parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea
deplina a elementelor componente ale algelor. Printre altele, a
devenit o certitudine faptul ca algele fortifica sistemul imunitar
si contribuie in mare masura la legarea radicalilor liberi. Din
aceasta cauza, in prezent medicii utilizeaza din ce in ce mai
frecvent spirulina si pentru tratamentul adjuvant al unor boli
maligne. O altenativa la detoxifierea si revitalizarea organismului
printr-o alimentatie echilibrata este folosirea unor suplimente
nutritive care sa fie special create pentru asta.
Green Gold Imune contine 180 capsule. A se consuma zilnic, minim 2 litri de apa plata.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.