GARANTIE Laptop LENOVO Legion Y520 I5-7300 GTX1050

GARANTIE Laptop LENOVO Legion Y520 I5-7300 GTX1050

2.549,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Am achizitionat acest laptop de la Altex, înca este în garantie. Modelul este Laptop LENOVO Legion Y520-15IKBN, având un procesor I5-7300HQ ce se gaseste în top, facilitând utilizarea acestuia, comenzile fiind trimise în mod rapid. Placa video, si aceasta facând parte din top, este un GTX 1050 cu 4GB de VRAM, jocuri putând fi rulate chiar la optiunea de High si pastrând ~60 FPS-uri. Pentru alte detali technice, va raspund numaidecât.
  Pe partea de hardware, în afara faptului ca este putin prafuit, laptop-ul nu a suferit nicio lovitura, a fost tinut pe birou si în siguranta.
  Partea software, asemenea, este foarte buna. A fost asigurat cu un antivirus înca de la achizitionare, i-am facut în mod regulat update-uri si am avut grija sa nu îl suprasolicit.
  Motivul pentru care îl vând este acela ca doresc achizitionarea unui ultraportabil ce îmi va folosi mai mult la facultate.
  Nu accept schimburi, iar pretul este negociabil, astept oferta dumneavoastra, dar, tinând cont de faptul ca laptop-ul este într-o stare extrem de buna, atât fizic, cât si pe partea de soft.
  Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie la numarul de telefon sau printr-un mesaj.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus