FILM SERIAL M*A*S*H - The Martinis & Medicine [36 DVD] MASH Box Set Sigilat

FILM SERIAL M*A*S*H - The Martinis & Medicine [36 DVD] MASH Box Set Sigilat

330,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Original si Sigilat ! Audio, meniu si subtitrare in limba engleza. M*A*S*H este un serial american de televiziune produs de catre Larry Gelbart, adaptat dupa filmul artistic MASH din 1970(cel din urma fiind bazat pe romanul din1968, MASH: A Novel About Three Army Doctors, de Richard Hooker). Serialul, care este o drama medicala si comedie neagra, a fost produs în asociere cu 20th Century Fox Television pentru CBS si urmareste viata unei echipe de doctori si a personalului auxiliar stationat la „4077th Mobile Army Surgical Hospital” în Uijeongbu, Coreea de Sud, în timpul razboiului din Coreea. Secventa de titlul a serialului MASH contine o versiune instrumentala a melodiei „Suicide Is Painless”, prezenta si în filmul original. Seria a fost produsa dupa ce încercarea de a filma continuarea cartii originale, M*A*S*H Goes to Maine, a esuat. Aceasta este versiunea cea mai bine cunoscuta dintre lucrarile M*A*S*H.

  Serialul a avut premiera în Statele Unite pe 17 septembrie 1972 si s-a terminat pe 28 februarie 1983, finalul devenind cel mai vizionat episod din istoria televiziunii americane, la acea vreme, cu un record de 125 de milioane de telespectatori, potrivitNew York Times. În contrast cu numarul mare de telespectatori de la ultimul episod dinM*A*S*H aceasta s-a luptat în primul sau sezon si a fost în pericol de a fi anulat.[2] Cu toate acestea, sezonul doi din M*A*S*H a fost pus la o ora mai buna (difuzat dupa popularulAll in the Family), iar serialul a devenit unul dintre primele zece emisiuni ale anului si a ramas în primele douazeci de emisiuni pentru restul celor unsprezece sezoane.

  Multe dintre povestile din sezoanele de la început se bazeaza pe viata reala, povesti spuse de catre chirurgi MASH, care au fost intervievati de catre echipa de productie. La fel ca si filmul, serialul a fost o alegoriedespre Razboiul din Vietnam (înca în desfasurare când emisiunea a început), asa cum era despre Razboiul din Coreea.

  În 1997, episoadele „Abyssinia, Henry” si „The Interview”, s-au clasat pe locul 20 si pe locul 80 în clasamentul TV Guide's 100 Greatest Episodes of All Time. În anul 2002, M*A*S*Ha fost clasat pe locul 25 în clasamentul TV Guide's 50 Greatest TV Shows of All Time.

 • Review-uri
  din 2
  muballitmitte (100% / 6)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Totul a mers bine. Produsul a fost ca în descriere (deși carcasa a fost puțin crăpată)

  adiradu123 (100% / 4)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

Inapoi sus