Casti gaming HyperX Cloud Pro Gaming Headset pentru PlayStation 4 , sigilate

Casti gaming HyperX Cloud Pro Gaming Headset pentru PlayStation 4 , sigilate

200,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Casti gaming HyperX Cloud Pro Gaming Headset PS4 , model licentiat pentru PlayStation 4 , control al volumului si microfonului pe fir , absolut noi .

  Desi sunt licentiate PS4 sunt compatibile si cu restul device-urilor si consolelor .

  Castile HyperX Cloud PS4 sunt licentiate oficial de Sony Interactive Entertainment LLC si concepute pentru sistemele PlayStation® 4. Construit special pentru gamerul PS4, aceste casti ofera un sunet imersiv si un confort remarcabil pentru a te mentine odihnit pe intreaga sesiune de gaming. HyperX Cloud sunt concepute pentru a fi durabile, cu un cadru robust din aluminiu si o garantie de doi ani. Discuta cu prietenii tai cu ajutorul microfonului avand functia de anulare a zgomotului de fundal. Comenzile pe fir te ajuta sa opresti microfonul si sa ajustezi sunetul audio fara alte setari.
  Casti gaming HyperX Cloud pentru PlayStation 4, negru-albastru
  Castile HyperX Cloud sunt licentiate oficial de Sony Interactive Entertainment LLC si concepute pentru sistemele PlayStation®4. Construit special pentru gamerul PS4, aceste casti ofera un sunet imersiv si un confort remarcabil pentru a te mentine odihnit pe intreaga sesiune de gaming. HyperX Cloud sunt concepute pentru a fi durabile, cu un cadru robust din aluminiu si o garantie de doi ani. Discuta cu prietenii tai cu ajutorul microfonului avand functia de anulare a zgomotului de fundal. Comenzile in linie te ajuta sa opresti microfonul si sa ajustezi sunetul audio fara alte setari.


  Dedicate pentru sistemele PlayStation 4
  Castile HyperX Cloud sunt licentiate oficial de catre Sony Interactive Entertainment LLC pentru o experienta de joc cat mai reala.

  Semnatura HyperX pentru confort
  Pernutele pentru urechi sunt echipate cu spuma de memorie care asigura un confort premiat pentru sesiunile de gaming prelungit.  Cadru de aluminiu durabil
  Rama de aluminiu solida permite castilor HyperX Cloud pentru PS4 sa reziste pe termen lung chiar daca sunt folosite foarte des.

  Sunet imersiv in joc
  Asculta sunetul jocurile preferate gratie sunetului clar pe care castile HyperX Cloud pentru PS4 il ofera si reproducerea intensitatii basului fara distorsiuni.

  Microfon detasabil cu functie de anulare a zgomotului
  Detaseaza rapid si usor microfonul pentru a te bucura de jocuri sau pentru a asculta muzica. Datorita functiei de anulare a zgomotului de fundal vei fi in permanenta auzit de catre prietenii tai.


 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus