Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Cannabissimo coffee 250g - COR

  • Produs:
    Nou, Fără garanție, Cu factură
  • Numar articol:
    205073500
  • Disponibilitate:
    Indisponibil
  • Preț:
    26,50 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    17.12.2019, 14:12
  • Vinde si tu:
    Pune in vanzare un produs ca acesta
  • Optiuni:

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

COR Cannabissimo coffee

Recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric

Descriere produs:

Cannabissimo coffee este recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric

Cannabissimo Coffee datorita calitatilor sale, pe langa faptul ca este o cafea de calitate,
este recomandata a fi bauta in urmatoarele situatii:
1.Colesterol peste medie;
2.Diabet;
3.Sistem imunitar si convalescenta;
4.Mentinerea sanatatii sistemului nervos;
5.Dieta vegetariana;
6. Probleme cardiovasculare
7. Mentinerea echilibrului hormonal
8. Pastreaza un PH echilibrat al pielii
9. Antiinflamator / antiarttric
Despre Cafea cu seminte de canepa Cannabissimo Coffee

Este o Cafea terapeutica apreciata de mii de persoane de pe 5 continente, ca fiind cea mai buna cafea a momentului .
Acum, iubitorii de cafea se pot bucura de Cafea cu canabis (Cannabissimo Coffee) si proprietatile

uimitoare si sanatoase ale semin?elor de canepa, aducand un gust inconfundabil si aroma cafelei premium prajite in stil italian.
Cunoscuta sub brandul Fitness Coffee?, oferim acum la fanii nostri dragi ultima crea?ie: Cannabissimo Coffee ?.
Studii ?i cercetari timp de 8 luni au permis sa obtinem un produs inovator ?i sanatos pentru to?i iubitorii de cafea, cu mai multe proprieta?i
incontestabile ?i de vindecare ale proteinelor din semintele de canepa (Cannabis sativa) .
Nici un alt ingredient proteic nu contine atat de multi aminoacizi esen?iali care ajuta in apararea corpului nostru prin cresterea imunitatii.
Cannabissimo cafea cum este scris pe eticheta , este 100% naturala si legala. Con?inutul sau de THC este irelevanta

Cannabissimo Coffee sugestii de consum:
Aportul zilnic:
1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de pranz)

Metodele de preparare a cafelei Cannabissimo Coffee
Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa. Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista masinile automate de facut cafea care executa programul in mod automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna. Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor infocati.
French pot (plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o "cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de infuzia de cafea.
Moka espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte raspandita in Europa, iar rezultatul este foarte apropiat de espresso.
Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E . forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul este foarte rapid ? sub 30 secunde pentru o extractie buna ? iar cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta prin alte mijloace.
Cafeaua araba sau turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate, pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review