Cannabissimo coffee 250g - COR
-
Produs:Nou, Fără garanție, Cu factură
-
Numar articol:205073500
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:26,50 Lei
-
Anuntul a expirat la:17.12.2019, 14:12
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
COR Cannabissimo coffee
Recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric
Descriere produs:
Cannabissimo coffee este recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric
Cannabissimo Coffee datorita calitatilor sale, pe langa faptul
ca este o cafea de calitate,
este recomandata a fi bauta in urmatoarele situatii:
1.Colesterol peste medie;
2.Diabet;
3.Sistem imunitar si convalescenta;
4.Mentinerea sanatatii sistemului nervos;
5.Dieta vegetariana;
6. Probleme cardiovasculare
7. Mentinerea echilibrului hormonal
8. Pastreaza un PH echilibrat al pielii
9. Antiinflamator / antiarttric
Despre Cafea
cu seminte de canepa Cannabissimo Coffee
Este o Cafea terapeutica apreciata de mii de persoane de pe 5
continente, ca fiind cea mai buna cafea a momentului .
Acum, iubitorii de cafea se pot bucura de Cafea cu canabis
(Cannabissimo Coffee) si proprietatile
uimitoare si sanatoase ale semin?elor de canepa, aducand un gust
inconfundabil si aroma cafelei premium prajite in stil italian.
Cunoscuta sub brandul Fitness Coffee?, oferim acum la fanii nostri
dragi ultima crea?ie: Cannabissimo Coffee ?.
Studii ?i cercetari timp de 8 luni au permis sa obtinem un produs
inovator ?i sanatos pentru to?i iubitorii de cafea, cu mai multe
proprieta?i
incontestabile ?i de vindecare ale proteinelor din semintele de
canepa (Cannabis sativa) .
Nici un alt ingredient proteic nu contine atat de multi aminoacizi
esen?iali care ajuta in apararea corpului nostru prin cresterea
imunitatii.
Cannabissimo cafea cum este scris pe eticheta , este 100% naturala
si legala. Con?inutul sau de THC este irelevanta
Cannabissimo Coffee sugestii de consum:
Aportul zilnic:
1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de
pranz)
Metodele de
preparare a cafelei Cannabissimo
Coffee
Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este
plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si
peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai
apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune
rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de
apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa
accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa.
Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua
este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o
lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista
masinile automate de facut cafea care executa programul in mod
automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna.
Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din
hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor
infocati.
French pot
(plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele
cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o
"cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute
dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de
infuzia de cafea.
Moka
espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate
italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul
de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub
central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin
filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi
servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte
raspandita in Europa, iar rezultatul este foarte apropiat de
espresso.
Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un
proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E .
forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si
compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de
culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este
principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica
speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul
este foarte rapid ? sub 30 secunde pentru o extractie buna ? iar
cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta
prin alte mijloace.
Cafeaua araba sau
turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul
lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista
o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii
isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc
fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate,
pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se
pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit
ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea
macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand
incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa
care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.