Bricheta ZIBOM electrica,SENZOR aprindere,DUBLU ARC,Fara Gaz ,incarcare USB

Bricheta ZIBOM electrica,SENZOR aprindere,DUBLU ARC,Fara Gaz ,incarcare USB

79,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Idee de cadou
  In primul rand o idee de cadou cu adevarat deosebita in special prin calitatile produsului dar si prin modul elegant de ambalare,Bricheta ZIBOM cu DUBLU ARC electric si SENZOR DE APRINDERE va produce efect de la prima atingere, datorita tehnologiei de functionare,modului de aprindere cit si a calitati deosebite a GRAVURI IN RELIEF din partea fata.Efectiv este ultima inovatie in domeniu.
  Mod de aprindere revolutionar
  Neavand niciul fel de butoane ,modul in care se aprinde pur si simplu va fascina utilizatorul -o inclinare cu viteza in plan vertical a brichetei e suficienta pentru a se aprinde.Doar cu capacul deschis si in urma miscari cu viteza in jurul axei orizontale, senzorul de miscare incorporat declanseaza apriderea .La aprindere  si in timpul incarcari ,un martor luminos(led) indica starea brichetei.
  Fara Flacara ,Fara,gaz,Fara scinteie
  Beneficiara a ultimei inovatii in domeniu ,bricheta se remarca in special prin faptul ca nu foloseste niciun fel de combustibil(fara gaz,fara scinteie),astfel in momentul aprinderi se va forma un mic arc electric (PLASMA)intre cei patru electrozi ceramici care degaje 480 de grade celsius fara a se crea o flacara,astfel curenti de aer nu vor putea produce niciun efect.
  Reincarci (dar nu clasic cu gaz)si mergi mai departe
  Pur si simplu o conectezi la priza,acesta metoda de incarcare ofera un avantaj extraordinar asupra brichetelor traditionale: intr-o societate in care aproape toata lumea are acces la port USB,p rodusul functioneaza pe baza unui acumulator reincarcabil LITIU-ION ce garanteaza un ciclu circa 500 incarcari -descarcari, timpul pentru o reincarcare completa este de 3 ore  aceasta relizandu-se cu ajutorul cablului USB-microUSB ce va este oferit impreuna cu produsul si poate fi conectat la un calculator, incarcator telefon sau orice alt transformator care are o iesire de 5V si un curent mai mic de 3000mA. O incarcare completa garanteaza intre 100-300 de aprinderi ,in functie de timpul cat ramane aprinsa.
  Experienta fumatului sau aprinderea diferitelor obiecte nu va mai fi la fel ca inainte!
  Produsul este confectionat din aliaj metalic care ii confera rezistenta sporita ,partea frontala gravata in relief.
  Usor de intretinut si curatat.
  Conditii de securitate 100%.
  Conditiile meteo nu vor mai constitui o eventuala problema pentru aprinderea unei tigari sau altor lucruri.
  Tensiune incarcare   -5V
  Curent incarcare -mai mic de 3000mA  

 • Review-uri
  din 1
  lkr (100% / 1)
  * * 5 din 5 Achizitie verificata

  Comunicare foarte eficienta, livrare prompta (comandat pe 19.02, ajuns 20.02), produsul exact prezentare. Nu fac antireclama, dar pretul sub emag minim 25%

Inapoi sus