BRICHETA DE LUX TIP BRELOC DE CHEI,INCARCARE USB,FARA FLACARA,ACUMULATOR,SUPERRR

BRICHETA DE LUX TIP BRELOC DE CHEI,INCARCARE USB,FARA FLACARA,ACUMULATOR,SUPERRR

45,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere


  Bricheta din clasa lux,bricheta de ultima generatie cu care vei face furori la fiecare aprindere a unei tigari,o bricheta electronica fara flacara,ultima descoperire in domeniu,dispune de acumulator cu incarcare USB,se poate incarca la computer,telefon mobil,tableta,bricheta este fabricata din materiale de calitate inalta,clasa LUX,cu un aspect deosebit si o finisare exceptionala ,constituie un cadou minunat pentru orice fumator sau colectionar,vine in cutie deosebita de cadou! Bricheta tip breloc,se poate pune la cheile de la casa sau masina.

  Dimensiunile foarte reduse de doar 4 cm lungime si 2 cm latime, este un accesoriu la indemina oricand,putand fi purtata cu usurinta in buzunar,in masina,poseta,borseta,la chei...

  Incarcarea acesteia este facila prin conectarea la pc sau laptop ori la priza 220v prin orice incarcator cu usb .

  Timp de incarcare : aproximativ 1-2 ore

  Led indicator al incarcarii , ce se aprinde si in momentul in care se deschide capacul pentru a o utiliza ( cind bricheta este la incarcat iar ledul acesta se stinge bricheta este complet incarcata) iar cand bricheta este descarcata lumineaza rosu.

  Sistem de protectie la supra incalzire - daca capacul ramane deschis o perioada peste 15 secunde) rezistenta se stinge astfel incant se evita descarcarea acumulatorului intern al brichetei inutil sau distrugerea filamentului.

  Aprinderea se face prin basculare/impingerea capacului si instant rezistenta din interior se aprinde.
  Datorita unei rezistente cu un volum de caldura mai intens ,acest model este mult mai trainic in timp si riscul ca acesta sa cedeze este mai mic !

  Odata incarcata bricheta poate aprinde aproximativ 70-100 de tigari pina la urmatoarea incarcare.PRODUS SIGILAT,SE EXPEDIAZA ORIUNDE IN TARA! COMANDATI NUMAI DACA CUMPARATI,DUPA COMANDA ROG MAIL SAU TELEFON!

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus