Cautare avansata
 • Prin prezenţă, compania noastră vă exprimă respect și vă propune să examinaţi posibilitatea de a colabora cu Compania "BLU Internaţional" în scopul distribuirii băuturii energizante BLU ENERGY pe teritoriul României. O gamă vastă a gusturilor și preţurile atractive sunt marile noastre avantaje care aduc și fidelizează consumatorii.
  Producţia noastră este bine cunoscută în toată lumea și a devenit un brand renumit internaţional. În majoritatea ţărilor el este liderul absolut în vânzări, datorită standardelor înalte de calitate și varietate a gusturilor. Produsul nostru include gusturile standard pentru băuturi energizante, cât și gusturi unice: "0% zahar" (sugar free), "varianta cu cantitatea a componentului energizant redus", "gustul mojito", care este unul din cel mai căutat și cel mai vândut sortiment din gama BLU.
   În majoritatea energizantelor altor producători intră două substanţe: glucuronolactona și inozitol, a căror efecte adverse încă nu sunt pe deplin cunoscute. Glucuronolactona dintr-o doză obișnuită din comerţ depășește doza zilnică recomandată de 250 de ori. De asemenea, s-au făcut puţine studii despre interacţionarea acestei substanţe cu cafeina. Inozitol, cu toată importanţa sa pentru organismul uman, dacă este utilizat în exces poate duce la alergii sau alte efecte adverse precum frisoane și stări de rău. 
    Cu toate acestea, bauturile BLU nu contin aceste substanţe nocive și nu oferă acel aer-taste amărui după consum în comparaţie cu băuturile energizante existente pe piaţă. Produsele noastre sunt folosite de către armata israeliana prin urmare deţin titlul Kosher sau in limba română, “Kașrut” Kosher este un standard alimentar bine definit în Israel care demonstreaza autenticitatea și înalta calitate a produsului nostru.
  Top 10 arome din gama BLU: BLU Original, BLU Day, BLU Cranberry, BLU Mojito, BLU Passion, BLU Summer, BLU Night, BLU Night Super, BLU Lemon, BLU Sugar FREE

Inapoi sus