-74% 1 / 2

BLACK FRIDAY! LASER EXTERIOR STAR SHOWER LASER LIGHT,DECOREAZA MINUNAT,EXTERIOR.

79,00 Lei 300,00 Lei Reducere 221,00 Lei
 • 34
  Disponibile
  2.5 din 2
  Rating
  1
  Favorite
 • 79 puncte de fidelitate
 • Cumpără acum
 • Stare

  Nou

 • Garantie

  Certificat de garanție 1 luni

 • Livrare

  Romania - Posta Romana - Coletarie - 15,00 Lei

  Bucuresti - Predare personală;

  Garantia de livrare

 • Estimat livrare:

  Luni, 15 Iun.

 • Politica retur

  Acest produs poate fi returnat in 3 zile

 • Plata
  • La predare
  • Ramburs
  • Online
  • Detalii: BUCURESTI-PREDARE PERSONALA.
 • Numar articol

  191777584. Vezi produse asemanatoare.

 • Descriere  PROFITA ACUM DE ACEASTA OFERTA SPECIALA DE BLACK FRIDAY! UN PROIECTOR UIMITOR PENTRU EXTERIOR,STAR SHOWER LASER LIGHT! Star Shower LASER LIGHT.
  Proiector de lumina pentru exterior!
  extrem de economic și ingenios
  economisiți bani
  economisește costurile la electricitate de 99%
  oferă o vedere magnifică de până la 100 de metri
  perfect pentru Crăciun, reuniuni de familie și petreceri aniversare!

  V-aţi săturat să descâlciţi multitudinea de ghirlande cu becuri încurcate şi care poate dura ore întregi până le instalaţi? Aici este soluţia! Revoluţionarul decor cu lumină laser Star Shower!
   
  Star Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat. Acest sistem de lumină laser genial cu potop de stele, într-o secundă vă poate crea o fabuloasă imagine de basm dumneavoastră şi copiilor, fie în interiorul fie în exteriorul casei. Star Shower este o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat Ideal pentru Sărbătorile de Crăciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversări, dar şi cu ocazia specială a diferitelor evenimente de peste an.

  O privelişte magnifică atât în casă cât şi înafara casei!
  Caracteristica deosebită a sistemului, constă în faptul că trebuie doar să conectaţi alimentatorul la reţeaua electrică, şi casa dumneavoastră poate străluci ca niciodată înainte, mai mult, şi vecinilor li se va tăia respiraţia! Este vorba de o singură lampă, dar odată aprins Star Shower, dă o lumină cu mii de efecte. Cu ajutorul unui suport prelungitor, puteţi fixa confortabil Star Shower în zăpadă sau în pământ. Indiferent cât de aproape sau departe fixaţi Star Shower, întotdeauna stelele sunt vizibile în mod clar şi acoperă o suprafaţă de până la 300 m2, nu contează cât înalt, scund, sau lat e obiectul pe care îl luminaţi. Pentru folosirea Star Shower în încăperi interioare, vă recomandăm să cumpăraţi talpa de susţinere, care se poate fixa şi pe perete, astfel, sufrageria sau camera copiilor devine mai fermecătoare, splendidă, superbă! Star Shower se poate instala oriunde!
   
  Cu atât ştie mai mult decât proiectoarele tradiţionale
   
  Cele mai frumoase efecte de lumină din lume, vă economiseşte sute de lei!
  Încă de la cumpărare Star Shower vă salvează o mulţime de bani. Folosind Star Shower, economisiţi bani încă de la cumpărare, şi economisiţi mult mai mult la factura de curent electric! În plus economisiţi timp preţios, deoarece montarea şi punerea în funcţiune este deosebit de simplă, uşoară şi rapidă! Star Shower este deosebit robust, deoarece dispune de un înveliş din plastic deosebit rezistent la intemperii. Este rezistent la lovituri, soare, ploaie sau zăpadă, şi ce este extraordinar, că nu necesită de nici un fel de întreţinere.
  Dacă doriţi un decor cu adevărat unic, Star Shower este indispensabil! Mii de lumini cu efect holografic 3D, în timp record care poate acoperi şi o suprafaţă de 300 m2!
   
  Iată 9 avantaje pentru care clienţii iubesc Star Shower:
  În comparaţie cu dispozitivele tradiţionale de iluminat, a benzilor cu LED-uri, sau a ghirlandelor de lumină, Star Shower, datorită dispozitivului de lumină spectral cu infraroşii, vă economisşte 99% din preţul energiei electrice pentru iluminat, care constitue o întreagă avere!
  În câteva clipe căminul dumneavoastră este inundat de efectele irezistibile a jocului de lumini
  Inundă căminul dumneavoastră într-o lumină care îţi taie respiraţia. De acum nu mai trebuie să vă obosiţi niciodată cu împodobitul sau montarea ghirlandelor luminoase ornamentale tradiţionale!
  Puteţi alege efectul de culoare verde sau verde- roşu.
  Star Shower este deosebit robust, deoarece dispune de un înveliş din plastic deosebit rezistent la intemperii. Este rezistent la lovituri, soare, ploaie sau zăpadă. Dacă doriţi un decor cu adevărat unic, Star Shower este indispensabil!
  Proiectaţi efecte luminoase minunate pe o suprafaţă de chiar 300 m2!
  Funcţionează de la o distanţă de chiar 100 metri oferind o privelişte magnifică
  Numai Star Shower proiectează mii de efecte laser pe orice cladire


  Pachetul conține:
  1 x Star Shower Proiector-Laser,suport de prindere inclus.PRODUS SIGILAT,SE EXPEDIAZA ORIUNDE IN TARA! COMANDATI NUMAI DACA CUMPARATI,DUPA COMANDA ROG MAIL SAU TELEFON!


 • Review-uri
  din 2
  * * 4 din 5

  * * 1 din 5

 •  
 • Raporteaza produsul
 •  
 • Întreabă vânzătorul
Inapoi sus