Baterie Externa cu Microfon Spion iUni SpyMic NB12

Baterie Externa cu Microfon Spion iUni SpyMic NB12

399,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Functionalitate:      
  Introduceti in baterie o cartela de telefon cu numar (Orange, Vodafone sau Telekom). Cartela sa fie activa si fara cod PIN. 
  Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea bateriei externe.
  Datorita capacitatii de 3000mAh a bateriei aceasta va poate oferii o autonomie de cel putin 3 zile.     Functii principale :   Ascultare in timp real      Mod Utilizare:   Dupa ce s-a introdus cartela in dispozitiv, sunati iar acesta v-a raspunde automat.
  Pentru activarea functiei de callback trebuie sa-i trimitem un sms cu mesajul 1111 , iar pentru dezactivarea functiei se trimite sms cu textul 0000
    Pachetul contine: Cablu USB
  Manual de Utilizare    Mentiuni: Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.
  Dispozitivul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare. NOTA EXPLICATIVA: Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie. Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator. Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute. ATENTIE! Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video. Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane. Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 • Produsele vanzatorului iuni
Inapoi sus