Atomizor Hercules 100, 2.9 CP, 2.13 kW, 14 l, motor 2 timpi

Atomizor Hercules 100, 2.9 CP, 2.13 kW, 14 l, motor 2 timpi

635,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Atomizorul Hercules 100 este recomandat pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a plantatiilor de dimensiuni mici.
  Acesta dispune de un ventilator special conecput care diminueaza in mod vizibil vibratiile, datorita echilibrarii dinamice, in timp ce suportul de purtat in spate si curelele determina o utilizare facila si confortabila.
  Motorul de 2,13 kW si 2,9 CP permite o utilizare indelungata, datorita dispozitivului de angrenaj care reduce viteza in timpul folosirii, asigurand pulverizarea pe o distanta orizontala pana la 12 metri. Rezervorul de combustibil de 1,3 litri nu se va goli usor, multumita consumului redus.
  Atomizorul Hercules 100 are o presiune inalta iar debitul mare si randamentul ridicat determina o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de bumbac, orez, arbori de ceai, bananieri, grau si altele similare, cat si in plivirea chimica, prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor.
  Pornirea are loc prin demaror cu recul, iar oprirea se realizeaza prin inchiderea completa a dispozitivului de reglare
  Caracteristici generale:
  Brand: Ruris Model: Hercules 100 Tip motor: 2 Timpi(Amestec benzina si Ulei) Ulei motor: ulei pentru motoare in 2 timpi Combustibil: amestec benzina si ulei Tip pornire: demaror cu recul Tip jet stropire: picatura, ceata, jet Putere motor (kW): 2,13 Putere motor (CP): 2.90 Capacitate rezervor solutie (l): 14 Fabricant motor: Tez Greutate (kg): 11 Ciclu de functionare motor: 2T Tip de oprire: inchidere completa a dispozitivului de reglare Distanta maxima de actiune pe orizontala (m): 12 Produs chimic sub forma lichida (l/min): 4 Garantie: 12 luni.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 • Produsele vanzatorului shopu
Inapoi sus