Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

ALT ? Drajeuri Acumullit SA pentru alergii si imunitate

Livrare gratuita
  • Produs:
    Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
  • Numar articol:
    205137328
  • Disponibilitate:
    Indisponibil
  • Preț:
    383,00 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    04.12.2021, 20:06
  • Vinde si tu:
    Pune in vanzare un produs ca acesta
  • Optiuni:

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

ALT 

Drajeurile ALT sunt create pe baza tehnologiei Acumullit SA, care a fost elaborată de specialiştii concernului APL şi nu are analogii. Aceasta este o tehnologie inovatoare, datorită căreia sunt conservate şi consolidate proprietăţile utile ale componentelor naturale folosite.

Fiecare drajeu ALT – reprezintă o compoziţie atent selectată din fructe, plante şi ierburi acumulate, care au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru a susţine organismul în lupta împotriva reacţiilor alergice.

Drajeurile ALT sunt benefice pentru dvs. şi corpul dvs.

Compoziţie: melasă, zahăr, regulator de aciditate: acid citric E330, Amestecul de plante ALT: [arbust de ceai (Camellia sinensis), frunze; creţuşca (filipendula ulmaria), frunze; muşeţel (matricaria recutita), flori; ghimbir (zingiber officinale), rădăcină; lemn dulce (glycyrrhiza glabra), rădăcină; eucalipt (eucalyptus globulus), frunze], mangosteen, struguri, nuci de cedru, coacăză neagră, scoruș, aromatizant “coacăză negră”, colorant alimentar Anthozyan E163.

Beneficii: acest amestec de ierburi, plante şi fructe în reţete populare este folosit pentru a atenua manifestările alergice şi pentru a menţine corpul într-o stare de sănătate perfectă.

Plante si efectele pozitive: 

Arbustul de ceai – Frunzele de ceai conţin un complex larg de vitamine B, C, P, PP, K şi altele. Frunzele de ceai conţin mai multă Vitamina C decît în sucul de portocale. Ele conţin mult potasiu, fluor, cupru, iod, zinc . În reţetele populare frunzele de ceai sunt folosite pentru prevenirea aterosclerozei, a bolilor de inimă, a bolilor cerebro-vasculare, scăderea tensiunii arteriale, încetinirea procesului de îmbătrânire a organismului.
Este dovedit faptul, că extractul de frunze de ceai are o puternică acţiune antibacteriană, antivirală şi anti-inflamatoare, leagă toxinele şi metalele grele în corpul uman. Se utilizează în tratamentul colitei, disbiozelor, gripei, intoxicaţiilor alimentare. Printre altele, ceaiul potoleşte perfect setea, tonifică sistemul nervos şi este o sursă de energie pentru corpul uman.

Creţuşca – În medicina populară din cauza unui vast diapazon de utilizare şi pentru proprietăţile de vindecare ale acestei plante ea se mai numeşte ” remediul pentru 40 de boli ”. Sunt cunoscute proprietăţile benefice ale creţuşcăi pentru tratamentul ulcerului , vindecarea rănilor, hemostazei, hipertensiunii arteriale, bolilor inflamatorii ale rinichilor, bolilor sistemului respirator, epilepsiei şi gutei.

Muşeţelul – Efectul terapeutic al muşeţelului este o consecinţă a compoziţiei sale surprinzătoare, care include un complex mare de elemente chimice. În proporţii ideale în el sunt combinate oxidul bisabolol şi uleiul volatil, cadinene, farnesene, cumarina, colina, polizaharide, fitosterin şi gliceride ale acizilor graşi.
Această floare are proprietăţi antibacteriene datorită prezenţei în compoziţie a flavonoizilor. Acestea includ quercetin, luteolin şi apigenin. Numai datorită prezenţei tuturor acestor elemente, muşeţelul are proprietăţi antimicrobiene şi antivirale. Muşeţelul este utilizat împotriva bolilor tractului intestinal, rinichilor, ficatului, vezicii urinare, în caz de răceală, s-a recomandat bine în perioadele de întârziere a ciclului menstrual, în cazurile diferitor alergii.

Ghimbirul – Ghimbirul este un remediu excelent pentru persoanele care suferă de alergii, inclusiv cele care suferă de astm bronşic şi erupţii cutanate. Contribuie la reducerea colesterolului în sânge. In medicina populară ghimbirul este folosit ca un agent analgezic pentru boli ale articulaţiilor, este utilizat în caz de artroză, reumatism, artrită, entorse, umflături şi dureri musculare.
Compoziţia ghimbirului include o mare cantitate de substanţe utile, cum ar fi asparagina, calciul, aluminiul, colina, acidul caprilic, cromul, germaniul, fierul, acidul linoleic, magneziul, manganul, acidul nicotinic, acidul oleic, potasiul, siliciul, vitamina C, fosforul şi sodiul. În plus, ghimbirul conţine toţi aminoacizii esenţiali, inclusiv treonina, Leysin, triptofan, metionină, fenilanină, valină şi altele.
Printre acţiunile de bază dovedite pe care ghimbirul le are asupra organismului pot fi enumerate următoarele: analgezică, de absorbţie, anti-inflamatoare, сicatrizantă, antispastică, diaforetic, bactericidă, coleretică, tonică, anti-bacteriană.

Lemn dulce – Valoarea principală a lemnului dulce din punctul de vedere al proprietăţilor se manifestă în compoziţia rădăcinii sale a derivatului său saponină – glicirizina. Această substanţă produce efectul de expectorant. Flavonoidele conţinute în rădăcina lemnului dulce elimină spasmul muscular bronşic, prin furnizarea efectelor cicatrizante şi spasmolitice. În plus, rizomul de lemn dulce conţine acizi succinici, citrici, malici şi fumarici.
Despre utilizarea medicinală a lemnului dulce era menţionat în vechiul monument al medicinii chineze – „Tratat despre plante “ scris cu 3000 de ani înainte de Hristos. Timp de milenii, medicii chinezi au atribuit rădăcina de lemn dulce la medicamentele de primă clasă şi au încercat să o includă în toate amestecurile lor. În Tibet, considerau, că rădăcinile de lemn dulce „ contribuie la longevitate şi la îmbunătăţirea exercitării celor şase simţuri.“

Eucaliptul – Din timpuri străvechi, sunt cunoscute proprietăţile utile ale eucaliptului. Strămoşii noştri ştiau că în apropiere de eucalipţi este mai uşor să respire, iar rădăcinile lor asanează cu succes solul. În medicină, această plantă a găsit de asemenea o aplicare largă. Preparatele medicamentoase din eucalipt reduc tensiunea arterială, ameliorează tusea, favorizează recuperarea după bolile gastro-intestinale.
Preparatele din eucalipt au proprietăţi dezinfectante, antiinflamatorii, analgezice şi antimicrobiene.
Vindecătorii recomandă utilizarea eucaliptului în tratamentul complex al bolilor alergice şi a disfuncţiilor sistemului imunitar, precum şi pentru prevenirea acutizării şi recidivelor acestora. În scopuri medicinale, sunt utilizate frunzele de eucalipt şi uleiul esenţial. Acesta este un excelent expectorant şi antiseptic.

Mangosteenul – Mangosteenul este folosit în ţările asiatice ca un remediu popular împotriva multor boli şi tulburări de peste 1400 de ani. Coaja sa uscată şi transformată în pulbere este utilizată pentru a trata dizenteria, iar pasta din ea – pentru tratamentul eczemelor şi al altor boli de piele.
În Filipine, amestecul de mangosteen din cîteva frunze şi coajă este folosit ca un antipiretic pentru tratamentul diareii, dizenteriei şi bolilor urologice.
Studiile au arătat că mangosteenul este bogat în substanţe nutritive şi antioxidanţi, care este motivul beneficiilor sale pentru sănătate. Cel mai puternic antioxidant, care are proprietăţi antibiotice, proprietăţi antivirale, antifungice şi antiinflamatoare este extrem de util pentru sistemul cardiovascular.

Strugurii – Activitatea antioxidantă înaltă a strugurilor este cunoscută de mult celor care sunt obişnuiţi să menţină organismul în ton cu ajutorul remediilor populare. Compoziţia strugurilor include vitaminele E, A, C şi flavonoidele. Este demonstrat, că datorită lor strugurii sunt eficienţi în combaterea radicalilor liberi periculoşi pentru corpul uman (molecule speciale de oxigen care dăunează structurii celulare).
Antioxidantul resveratrol, care se conţine în struguri şi în seminţele acestora, contribuie la normalizarea echilibrului estrogen, întăreşte pereţii vaselor sangvine si ale capilarelor, îmbunătăţeşte microcirculaţia sângelui şi a limfei.

Nucile de cedru – Proprietăţile de vindecare ale nucii de cedru sunt explicate în mare parte prin compoziţia calitativă a grăsimilor, proteinelor, vitaminelor, macro- şi microelementelor conţinute în ele. Grăsimea nucilor de cedru diferă de altele printr-un conţinut ridicat de acizi graşi polinesaturaţi, în special linoleic.
Nucile de cedru sunt purtători valoroşi de vitamine E, P, care sunt foarte importante şi indispensabile în organismul uman. Dacă există o lipsă de vitamina E în organism, balanţa de grăsimi este încălcată. Predispoziţia anumitor persoane la ateroscleroză este, de asemenea, explicată prin deficitul de vitamina E.
În nucile de cedru se conţine complexul de vitamine B. Ele normalizează activitatea sistemului nervos, sistemului cardiovascular, funcţiile sistemului digestiv, funcţionarea ficatului, îmbunătăţeşte compoziţia sângelui, are efecte benefice asupra creşterii şi dezvoltării organismului uman.

Coacaăzele negre – Conform conţinutului său bogat de vitamine şi oligoelemente, coacăzul poate fi atribuit unei lucrări unice a naturii. Cantitatea de substanţe utile, vitamine şi minerale din coacăzul negru este mai mare decât în multe alte pomuşoare. Prin urmare, este considerat un produs de nutriţie sănătoasă şi raţională, care contribuie la sporirea imunităţii, îmbunătăţirea şi întărirea organismului şi este, de asemenea, util în combaterea diferitor boli.
În primul rând, conţine multă vitamina C, care asigură organismului acid ascorbic. Vitaminele B, P, E, vitamina A (carotenul), acidul fosforic, pectinele, zaharurile, taninurile, potasiul, fierul, uleiul esenţial conferă o valoare specială acestei pomuşoare.Este demonstrat, că conţinutul ridicat de acid folic din coacăză ajută persoana să reducă efectul radiaţiei asupra corpului şi ajută la eliminarea toxinelor, a mercurului, a cobaltului şi a plumbului din organism.

Scorușul roșu – Scorușul roșu elimină din corp metalele grele, toxinele, produsele de dezintegrare.În componența scorușului roșu intră tot spectrul vitaminelor vitale importante.Vitaminele din grupa B, vitamina A și C, precum și vitaminele tinereței E și PP. Și dacă vorbim despre macro și microelemente, nu putem să nu menționăm prezența zincului, magneziului, siliciului și manganului. În scorușul roșu este conținut și fibre alimentare, proteine și carbohidrați. Iar pentru gustul amar, scorușul roșu ii datorează acidului sorbic, care are cel mai puternic efect antioxidant.

VALOAREA NUTRIȚIONALĂ pentru 100 g:
Valoare energetică 368 kcal / 1540 kJ;
grăsimi 0 g
acizi graşi nesaturaţi 0 g
carbohidraţi 92 g
zahăr 78 g
(inclusiv zaharoză) 40 g
proteine 0 g
sare 0 g

Rapid, convenabil și gustos!

În prezent, compania APL oferă partenerilor săi produse pentru frumusețe, precum și produse care contribuie la consolidarea generală a corpului.

Gama de produse este actualizată în mod constant datorită dorinței Managementului companiei de a găsi, testa și a aduce pe piață cele mai interesante dezvoltări avansate din întreaga lume.

Misiunea Companiei este dezvoltarea și progresul constant, prin urmare APL continuă să experimenteze tipuri și forme de produse, oferind partenerilor săi noi oportunități de creștere și îmbunătățire a calității vieții.

Produsele Companiei APL:

1) Ușor de utilizat

Tehnologiile avansate, care creează nu numai produsele în sine, dar și ambalajul lor, oferă confort maxim și vă permit să alegeți timpul optim pentru utilizarea lor (inclusiv în mișcare, la locul de muncă etc.).

2) Plăcut la gust

Formula dezvoltată de APL cu extracte naturale de fructe și fructe de pădure face produsele noastre plăcute la gust, în fața cărora nu puteți rezista.

3) Realizat pe baza celor mai noi tehnologii

Procesele, tehnologiile și formulele utilizate în producția de produse APL au trecut numeroase teste și au fost aprobate de experți de top din Europa și din SUA.

4) Conține numai ingrediente sigure

Produsele noastre sunt obținute prin tehnologii speciale, nu conțin produse dăunătoare, inclusiv produse modificate genetic.

De ce sunt diferite produsele APL?

  • Produse alimentare folosite pentru reactivarea, restructurarea și resetarea sistemică a memoriei celulare, cu scopul de a se genera celule noi in organism.
  • Produse naturale din plante si fructe, cu o biodisponibilitate ridicată, datorită extragerii principiilor active prin extractia cu ultrasunete si a folosirii nanotehnologiei in medicina.
  • Nanotehnologia – știința care lucrează cu atomi și molecule, care sunt extrem de mici.
  • Acumullit SA, acumulare a puteriieste o tehnologie inovativă care permite să se activeze suplimentar substanţele nutritive biologice ale componentelor naturale. În rezultatul acţiunii de potentare, membrana celulelor plantelor şi fructelor  care se folosesc în reţetele respective, devine mai fină. Aceste membrane fine «eliberează» microelemente, bioflavonoizi, acizi organici, antioxidanţi iar cu ajutorul sarcinii negative (ioni negativi) activitatea lor se fortifică. Acest melanj activat se adaugă în masa de caramelă, din care se creează drajeurile acumulative APL.
  • Tehnologie – Inovația Acumullit SA (“acumularea puterii”) a fost creată și testată în Italia de către un grup de cercetători europeni care lucrează în acest domeniu de aproximativ 25 de ani. Bazata doar pe componente naturale – plante, fructe, fructe de padure, fără utilizarea metodelor de inginerie genetică.
  • Este unică și a fost creată pentru a se pastra proprietătile benefice ale plantelor folosite
  • Conține extracte de componente naturale foarte eficiente – BIOFLAVONOIDELE.

Noutatea tehnologiei:

  • Metoda de extracție de cea mai nouă generație: utilizarea curentului de înaltă frecvență, care permite selectarea nanoparticulelor din substantele active ale ierburilor, fără fibre
  • Metoda de încapsulare.Prin extragerea componentelor active, incarcarea lor cu sarcina negativa si introducerea lor intr-o masa de melasa, se obtine un nanocontainer, care conține un complex concentrat de substanțe biologic active
  • Metoda de actiune. Acest recipient are o încărcătură negativă și în mod intenționat, în conformitate cu legile fizicii, se îndreaptă spre celule modificate patologic care au o încărcătură pozitivă, asupra membranelor lor și structurilor subcelulare, inclusiv a nucleului (datorită prezenței radicalilor oxidanți liberi +)
  • Metoda de ambalare. Produsul este conceput sub formă de drajeu, se dizolvă sub limbă și se absoarbe acolo, grație unui sistem capilar extins, ocolind tractul gastro-intestinal și se răspândește in sânge la o viteză de 150 m / s in tot corpul, interacționând cu structurile deteriorate (celule, țesuturi, organe). Datorită acestui fapt, coeficientul de asimilare a componentelor active crește de la 3-10% ( prin tractul gastrointestinal) la 95-100% !!!

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review