1 / 1

ADAPTOR DUAL SIM 3G/4G ( DUALSIM ADAPTER ) ONLINE PANGLICA pentru iPhone 3G/3GS, Galaxy seria S2, S ... si multe alte tel 3G si LTE

69,00 Lei
 • 11
  Disponibile
 • Cumpără acum
  Favorite Adaugă la favorite
  69 puncte de fidelitate
 • Stare

  Nou

 • Garantie

  Fara garanție

 • Livrare

  Romania - Posta Romana - Coletarie - 17,00 Lei

  Bucuresti - Predare personală; Posta Romana - Coletarie - 14,00 Lei

  Garantia de livrare

 • Estimat livrare:

  Joi, 16 Apr. - Vineri, 17 Apr.

 • Politica retur

  Acest produs poate fi returnat in 3 zile

 • Plata
  • La predare
  • Ramburs
  • Online
 • Numar articol

  171540815. Vezi produse asemanatoare.

 • Descriere


  Vand adaptor pentru iPhone 3G/3GS si multe alte tel 3G; pentru orice tip de telefon poti avea 2 cartele diferite in 1 telefon normal
   adaptor dual sim 3G pentru Iphone 3GS, 3G, Galaxy S2, S, Note 1 si multe alte telefoane la doar 75 lei/buc      2 cartele normale pe panglica in forma speciala
  Va prezentamun nou adaptor dual sim3G special proiectat pentruMulte tipuri de Telefoane inclusiv iPhone 3G/3GS, capabil sa opereze atat in retele GSM cat si in retele WCDMA. Microcipul estedestinat smartphone-urilor 3G,si prezinta oarhitectura total nouace permiteaccesul simultan la serviciile de voce si internet la viteza3Gin toate frecventele900/1800/1900/2100Mhz.Functia de programare digitala similara unui ceas cu 2 timpi este disponibila pentru999 de minute.
  Monteaza si foloseste2 cartele intr-un singur iPhonedar si in alte telefoane gen Digi Mobil, Samsung 3g si altele ! Adaptorul"PANGLICA"NUnecesita taierea cartelelor.
  Montaj! Adaptorul conecteaza 2cartelegsm sau wcdmaprin intermediul unei panglici electrice.Cartela 1 se aplica pe panglica si se introduce in sertarul telefonului iPhone 3G/3GS,cartela 2 se introduce in sertarul metalic al adaptorului iar panglica se pliaza pe spatele telefonului. Apoi,acoperiti panglica si in acelasi timp protejatitelefonul folosind o husa sauo carcasade protectie dedicata.
  Carcasele noastrede protectie se potrivesc garantat cu adaptorul dual sim 3G .
  Specificatii tehnice:
  1. Adaptorul este dotat cu un microcip digital ,si un software interactiv .
  2. Acceptacartele GSM si WCDMA cu inscriptiileVODAFONE , ORANGE siCOSMOTE , si DiGi Mobil .
  Ate ntie! Este necesar ca ambele cartele sa fie de generatie noua, si nu o cartela veche de 4 anisi o cartela noua.
  In caz ca aveti cartele vechi, este necesar sa le inlocuiti la operatorul gsm cu cartele de generatie noua. Aceasta inlocuire este gratuita.
  3. Acest adaptoractiveazain meniul telefonuluio noua sectiuneDUAL SIM ce permite comutareaonline a cartelei activedin meniul telefonului fara a inchidetelefonul,astfel ca nu se pierdeventualele informatii din memoriecum ar fi mesaje in curs de editare sau lista apelurilor primite, ratate.
  4. Comutarea celor doua cartelese poate face in mod manual sau automat la intervale de timp prestabilite prin setare de la 3 la 999 minute . Practic in modul automat telefonul comuta singur de pe un numar pe altul fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra iar in modul manual telefonul comuta doar canddoriti adicadoar cand accesati meniul telefonului. Nota!: Adaptorul poatecomuta cele 2 numere absolutindependent fara interventia dumneavoastradacaaveti tastatura telefonului deblocata. In caz contrar in modul automat telefonul va afisa mereu pe display la intervalul de timp prestabilit o intrebare ce trebuie confirmata "yes" prin apasarea unei taste.
  5.Nou!P uteti seta timpi diferiti de comutare pentru SIM 1 si SIM 2 !
  De exemplu: Dacase selecteazamodul automatsepot seta 999 minute pentru cartela Vodafone si5 minute pentru cartela Cosmote, astfeltelefonulva mentine activacartela Vodafone pentru 999 minute apoiva comuta automat pe cartela Cosmote pe care o va mentineactiva doar5 minutedupa care va comuta automatinapoipe cartela Vodafone, astfelverificati automat din cand in candcartelaCosmotede mesaje sau apeluri pierdute. Exempleleutilizarii acestei functii sunt multiple.
  6. Pentru a cunoaste in orice moment care dintrecartele este activa, software-ul adaptorului permite editarea celor doua numere de telefon si afisarea lor pe ecran sub logo-ul retelei GSM. Memoria EEPROM a adaptorului pastreaza salvate numerele editate chiar daca scoatetibateria si adaptoruldin telefon.
  7. MicrocipulNUconsuma bateria telefonului
  Optional , daca doriti saputeti fi apelat pe ambele numere de telefon simultan, din telefonul dvs. putetiactiva functia "Divert Call, Redirijare apeluri -cand telefonul este inchis ". Astfel veti fi activ in reteain orice momentcu ambele numere de telefon. Daca doriti eficientizareaconvorbirii,ulterior apelului primit puteti selecta cartelacu care doriti sa sunati inapoi in functie de reteaua care v-a apelat. Redirijarea apelurilor dinspre un numar spre altul se taxeaza de catre companiile de telefonie mobila cu tarif normal sau cu tarifredusin caz ca redirijati spre unnumar ales favorit.
  Nota! Pentru a comuta facil si rapid intre cele doua cartele este recomandabil sa dezactivati codul PIN .Atentie! Codul PIN nu poate fi dezactivat avand 2 cartele montate in telefon. Pentru aputea dezactiva codul PIN,scoatetiadaptorul din telefon siintroduceti o singura cartela in telefon, dezactivati codul PIN si apoi reintroducetiadaptorulin telefon.

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
 •  
 • Raporteaza produsul
 •  
 • Întreabă vânzătorul
 •  
Inapoi sus