Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

26,00 Lei
Produs indisponibil
Oferte similare
 • Descriere

  Adaptor Bluetooth Auto 12V cu Mufa Jack pentru AUX de la Masina, Microfon si Cablu USB

  Caracteristici:
  APLICATIE GENERALA - compatibil cu majoritatea telefoanelor cu iOS si Android, precum si cu alte dispozitive care accepta conexiuni Bluetooth.
  CARACTERISTICI SUPERIOARE SUNET - dispozitivul are rolul de a impiedica efectul de "ecou" si reducerea zgomotului.
  SPECIFICATII - Dimensiunile adaptorului (lungime / latime / inaltime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm; lungimea cablului de 20 cm; greutate set14,5 g; greutate cu ambalaj 34g.
  MICROFON INCORPORAT - va permite sa efectuati apeluri telefonice, garantand astfel suportul telefonic eficient si sigur in timp ce conduceti.
  CONFIGURARE SIMPLA - se conecteaza automat la majoritatea dispozitivelor standard care accepta conexiuni Bluetooth.

  SPECIFICATII:
  -Bluetooth: 4.1.
  -frecventa: 2,4 GHz.
  -gama: 8-10m.
  -Timp de incarcare: 1h.
  -timpul de lucru: 4 ore.
  -dimensiunile adaptorului (lungime / latime / inaltime): 1,2 / 1,4 / 5,8cm.
  -lungime cablu: ~ 20cm.
  -greutate set: 14,5 g.
  -greutate cu ambalaj: 34g.

  Setul include:
  -Adaptor Bluetooth
  -Adaptor jack-jack de 3,5 mm.
  -Cablu USB - microUSB.

  Dispozitivele electronice moderne, in multe cazuri au tehnologia de conectare Bluetooth ca standard. Daca doriti sa le utilizati cu echipamente care nu ofera utilizatorilor astfel de oportunitati, merita echipat cu un adaptor Bluetooth care garanteaza o astfel de solutie. Conectati doar adaptorul Bluetooth la intrarea audio pe orice tip de echipament , utilizand adaptorul jack de 3,5 mm - inclus. Fie ca este vorba de un set audio in masina, un set de muzica de acasa sau orice alt dispozitiv care va ofera un semnal in Bluetooth, puteti porni imediat transmisia de semnale fara fir. Astfel puteti asculta rapid si eficient muzica de pe iPod, iPhone, iPad, tablete si telefoane Android, precum si computere.

  Dispozitivul este, de asemenea, destinat utilizarii in masina. Nu numai ca va va permite sa transferati muzica la echipamentul audio, dar va permite de asemenea sa gestionati apelurile telefonice cu un singur buton. Functioneaza pe principiul unui sistem hands-free, care imbunatateste siguranta conducerii atunci cand se efectueaza apeluri telefonice. Microfonul incorporat colecteaza in mod corespunzator sunetul, combinate cu functia de prevenire a efectului „ecou“, pentru zgomot redus si interferente, este o solutie extrem de eficienta in timpul condusului. Transmitatorul Bluetooth este usor de configurat pentru a functiona cu dispozitivele care transmit un semnal. Intregul serviciu se efectueaza cu ajutorul unui singur buton, care initiaza procesul de conectare a dispozitivelor. Raza de actiune de pana la 10 m va permite sa va miscati liber cu echipamentul, ceea ce este important, de exemplu, atunci cand utilizati dispozitive electronice mobile care transmit un semnal la un receptor Bluetooth la un moment dat.

  Adaptorul Bluetooth este alimentat de la bateria reincarcabila interna care este incarcata cu ajutorul cablului USB inclus , utilizand un incarcator sau un alt dispozitiv cu un port USB. Pentru a economisi energie, dispozitivul foloseste un comutator automat , care dupa o medie de 3 minute fara a primi un semnal opreste alimentarea cu energie electrica.

  Adaptorul va ofera de asemenea posibilitatea de a-l conecta la casti.

  Producator:PalmonixCod:MXY14-6607

 • Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

  Adauga review
Inapoi sus